Pilih Mira Jadi SID anda

Kenapa pilih Mira untuk jadi SID (Shaklee Independent Distributor) anda ?

 

😊Mira jadi SID bukan hanya sebab nak cari pitih je (duit), atau nak glemer (tak glemer ponn)..

 

😊Tapi Mira nak kongsi kebaikan supplement Shaklee ni, dan Mira percaya ianya terbaik kepada yang memerlukan.

 

😊Jadi Mira WAJIB redah cari ilmu yang cukup untuk consult orang yang memerlukan Shaklee.

 

😊Mira membaca topik-topik kesihatan, energi, ubatan dan penyakit.

 

😊 Mira pergi kelas berbayar dan tidak berbayar untuk gali ilmu-ilmu berkenaan.

 

😊Mira follow coach dan upline rapat2 demi ilmu dan menjaga ukhuwah

 

😊Mira contact dan follow up downlines

 

😊Mira buat kelas dan kongsi ilmu yang dipelajari kepada orang lain

 

😊Mira cari ilmu daripada kumpulan manusia yang berkualiti supaya Mira menjadi SID yang berkualiti untuk masyarakat.

 

😊Setiap hari Mira akan spend sekurang-kurangnya 2 jam untuk membaca perihal kesihatan, nutrisi dan penyakit-penyakit kronik, daripada jurnal dan buku-buku ilmiah yang berkualiti.

 

🍀Produk Shaklee adalah produk berkualiti yang mempunyai kandungan yang selamat untuk dimakan, dalam masa yang singkat, sekalipun untuk jangka masa yang lama.

 

🍀Produk Shaklee melalui pelbagai ujian klinikal dan saringan yang ketat. Product Shaklee adalah satu-satunya product kesihatan yang telah melalui dan lulus ujian-ujian dalam Landmark Study.

 

🍀Product Shaklee mempunyai patent dalam setiap produk kesihatan yang terpilih

 

🍀Product Shaklee juga menggunakan product bebas pestiside, bebas GMO dan semua yang boleh merosakkan tubuh badan manusia dan kerosakan kepada alam sekitar.

 

😊Segala ilmu yang Mira pelajari akan Mira salurkan kepada orang lain melalui kelas online. Kelas produk knowledge dan kesihatan Mira akan buat  hingga 3 kali seminggu atau minimum 2 jam seminggu.

 

😊Mira juga guide kumpulan #detoksparasit demi memberi kesedaran kepada mereka yang sedar tentang kepentingan kesihatan.

 

😊Jika ada pesakit kronik yang meminta nasihat daripada Mira, Mira akan tanya kesemua perkara tentang penyakit tersebut dan double confirm dengan pegawai-pegawai perubatan dan kumpulan pakar nutrisi.

 

😊Semua ni adalah demi individu yang betul-betul memerlukan nasihat berkenaan penyakit dan pemakanan tambahan.

 

Selain itu.. Mira tak beri harga ahli untuk yang bukan ahli (kecuali yang betul-betul terdesak dan memerlukan i.e. fakir dan miskin).

 

Kalau nak harga murah dan jimat jom kita masuk ahli. Baru lah adil kepada orang yang dah susah payah invest fee ahli.

 

Mereka yang masuk ahli bawah Mira akan dapat harga jimat dan enjoy package kelas ilmu produk, kesihatan dan penyakit dari masa ke semasa.

 

Sebab apa ? Sebab Mira jaga etika kerja Mira. Bagi harga ahli kpd bukan ahli akan buatkan peniaga lain boleh jatuh menjunam-junam. Mira takkan nak jadi kaya lepas musnahkan periuk nasik dan impian orang lain.. Kita orang Islam tak boleh buat macam tu.. kann..kannn.. ?

 

Semua 👆🏼👆🏼tu.. Mira dah ambik sedikit masa Mira bersama keluarga, dan masa emas anak-anak Mira yang sedang membesar, demi cari ilmu untuk advice orang yang memerlukan Shaklee. Jadi.. Mira tak nak lah aniaya diri Mira dan semua buah hati kesayangan Mira.

 

Sebab tu masyarakat perlu mencari SID berkualiti.

 

Orang awam berhak bertanya tentang semua ni sebelum memilih SID.

 

Hubungi Mira untuk mendapatkan khidmat nasihat dan jualan produk berkualiti Shaklee.

 

Mira 019.2821775

 

Trained●Confident●Trusted

Shaklee Independent Distributor

 

✔Shaklee Sijangkang #ShakleeSijangkang

 

✔Shaklee Johan Setia

#shakleeJohanSetia

 

✔Shaklee Bukit Tinggi

#ShakleeBukitTinggi

 

✔Shaklee Klang

#ShakleeKlang

 

✔Shaklee Kulim

#shakleekulim

 

Call / Whatsapp

Mira

019.2821775

Mira Hamzah

A WAHM, (work-at-home-mother) with 4 beautiful children. 9 years working experience. 7 years experience as a Safety and Health Officer at Sime Darby Plantation Sdn Bhd. Looking for a good opportunity in taqwa to Allah. Take care all my amanah: my children and my health related business: Shaklee online business.

2 thoughts on “Pilih Mira Jadi SID anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge