Aku perati Maknjang aku..

Hujung minggu lepas.. aku jaga mama kat hospital. Mama lepas buat operation polyps kat belakang rongga nasalnya. Papa pulak dah jaga mama sejak hari isnin admit ward tu.. jumaat hari yang aku sampai papa demam. Maknjang and Auntie Norria pulak sampai dengan niat lawat...

CARI SIDE INCOME?

Zaman sekarang ni memang macam wajib buat side income.   ?Rata2 bagi yang sedia kerja makan gaji atau yang berbisnes atau suri rumah.. memang buat income..   ?Alhamdulillah jugak bagi yang cipta peluang side income… macam SHAKLEE nih.   ?Mira suka sgt.. sbb...