Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee secara PERCUMA   Hai, saya Mira. Shaklee ID 1296167. Jika anda berminat nak Daftar Ahli Shaklee, saya ucapkan berbanyak-banyak TAHNIAH!!!. Sebabnya Banyak manfaat Jadi Ahli Shaklee ni.   Ketahui secara lanjut tentang Kelebihan menjadi Ahli Shaklee...

DNA ROSAK

DNA DNA atau nama panjangnya adalah deoxyribonucleic acid adalah satu siri maklumat genetik yang berada dalam nukleus sel. Setiap orang mempunyai genetik yang hampir sama, tapi hakikatnya berbeza-beza. Maklumat atau genetik DNA disusun dan seolah ‘dijahit’...

VIVIX – ANTIOKSIDAN HEBAT

VIVIX ANTIOKSIDAN HEBAT   Vivix iaitu minuman yang mengandungi antioksidan yang hebat, mampu menyihatkan tubuh badan, mempunyai campuran polifenol yang sangat aktif. Polifenol adalah satu bahan yang sangat kuat dan bertindak sebagai antioksidan yang digunakan secara...

Hot Selling Product Shaklee

Assalamualaikum dan selamat tengahari..   Ni Mira dalam dok buat kerja-kerja rumah, sambil dok type panjang berjela info berkenaan Shaklee.   Kalau ade customer yang pm nak tanya info ringkas berkenaan satu-satu product Shaklee, kadang-kadang tak jumpa mana letaknya...

Healing Crisis

Ramai pulak member yang makan Shaklee, beli kat SID lain tapi mai tanya kat aku.. haih..   Kalau ikut mentor aku cakap.. beli kat SID tu, mintak advice SID itu lah.. sebabnya kita belajar pergi kelas kos ratus2.. ribu2.. dan cari rezeki.. melalui konsultansi....