ESP SOYA TERBAIK DAN SELAMAT

Mira memang pengguna tegar ESP sejak tahun lepas. Alhamdulillah.. sejak pengambilan konsisten, Mira nampak banyak perubahan positif. Perubahan ketara adalah pada kulit seluruh badan. Hehe.. memang rasa lain. Tak reti nak describe. Kena cuba sendiri baru boleh faham.

 

Customer Mira pun suka ambik ESP ni. Kata diorang rasa bertenaga bila ambil pagi dan lambat rasa lapar semula.

 

Kebanyakan mereka yang jadi cikgu selalu beri testimoni yang sama.. iaitu cepat letih bila ke hulu dan kehilir. Berkejar ke kelas bawah dan kelas tingkat atas..

 

Bila ambik ESP, mereka kata keadaan jadi lain, penat dah kurang. Bahkan kalau penat pun jarang mengantuk.

 

Shaklee ESP merupakan sumber protein soya terbaik. Menyediakan 14 gram protein soya bukan GMO berkualiti tinggi. Mengandungi semua asid amino perlu yang tubuh anda perlukan untuk membina kesemua asid amino-tak perlu (yang tubuh boleh bina sendiri). daripada kesemua asid amino yang lengkap ini, protein dapat dihasilkan dengan sihat dan selamat.

  • ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol.
  • Dihasilkan di bawah satu program yang dikenali Identity Preservation Program (IPP)
  • Kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.
  • Disahkan Halal oleh Islamic Services of America (ISA) iaitu badan yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)

 

Image result for ESP Shaklee

TIDAK PERLU LAGI RAGU-RAGU DENGAN PROTEIN SOYA ESP

Protein soya adalah protein dari sumber tumbuhan, yang lebih mudah diserap oleh badan. Juga mudah dipecahkan menjadi asid amino dan dibentuk semula kepada bentuk protein yang diperlukan mengikut keperluan sel-sel badan yang berbeza-beza dalam tubuh.

 

Bagi protein dalam ESP, pemprosesannya adalah melalui IPP program. Program ini melindungi dan memastikan setiap biji kacang soya yang diambil adalah non-GMO dan bebas dari segala bahan kimia. Oleh sebab itu, ianya lebih mudah dihadam dan memberikan banyak manfaat kepada tubuh, TIDAK SEPERTI SOYA LAIN YANG DARI BENIH YANG TELAH DI GMO.

 

Dalam IPP program ini juga, pemprosesan soya melalui satu proses yang semulajadi mengikut sifat soya itu sendiri dan mengelakkan rintangan yang selalunya terjadi dalam proses soya biasa, yang akhirnya menyebabkan soya biasa tinggi paras index glisemik (GI) nya.

 

GI yang tinggi (melebihi 70) akan membuatkan kandungan gula (glukos) dilepaskan ke dalam darah secara mendadak. Seseorang itu cepat merasa kenyang tapi cepat pula berasa lapar. Malahan glukosa yang berlebihan yang tidak digunakan oleh sel akan bertukar ke bentuk lemak dan duduk di bahagian abdomen dan hati.

 

GI di dalam ESP hanyalah 39. Oleh sebab itu, kandungan gula (glukosa) ditukarkan secara perlahan-lahan mengikut keperluan sel. Jadi, glukosa dalam darah menjadi normal dengan cepat dan tiada lambakan glukosa yang ditukarkan kepada lemak.

 

SIAPA YANG PERLUKAN ESP ?

Hampir semua orang dewasa memerlukan ESP.

Ini kerana setiap orang dewasa menggunakan tenaga setiap hari dalam aktiviti kerja, bersukan dan melakukan kerja-kerja rumah.

Berikut adalah senarai orang yang sangat memerlukan khasiat ESP:

  • Wanita
  • Wanita Hamil, Menyusu, Berpantang, Keguguran, dan
  • Pasangan suami isteri yang menunggu tempoh kesuburan untuk mendapatkan zuriat.
  • Warga emas
  • Pesakit tekanan darah tinggi
  • Pesakit diabetis
  • Pesakit yang mempunyai tahap kolestrol yang tinggi
  • Pekerja
  • Pelajar

 

KEBAIKAN DAN MANFAAT ESP:

  • Membantu pembinaan semula otot dan kulit.
  • Mengembalikan seri kulit dan kepejalan otot.
  • Membantu percepatkan penyembuhan luka
  • Mengurangkan kesan parut
  • Menyediakan tenaga dalam tempoh masa yang panjang
  • Membantu menahan rasa ‘cepat lapar’ kerana saluran tenaga yang konsisten dari ESP
  • Membantu mengurangkan paras kolestrol
  • Menyokong sistem imunisasi badan yang membantu mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
  • Menggalakkan sistem peredaraan darah yang sihat.
  • Kaya dengan isoflavones yang membantu mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid (menopos).
  • Menggalakkan payudara yang sihat dan anjal
  • Menggalakkan prostat yang sihat
  • Membaiki pigmentasi untuk masalah rambut gugur dan beruban, serta masalah kulit (kedut & kesan tua)

 

GABUNGAN ESP DENGAN PRODUK LAIN UNTUK KESAN TERBAIK BAGI MASALAH YANG BERKAITAN:

PELBAGAI MANFAAT

ESP + Vitalea

  • Membekalkan vitamin & mineral yang cukup
  • Badan kekal bertenaga seharian
  • Bagus untuk mereka yang terlalu sibuk dengan urusan harian.
  • Bagus untuk ibu hamil yang sukar untuk makan akibat loya semasa hamil
  • Bagus untuk zat mineral dan vitamin yang lengkap semasa keseluruhan tempoh hamil, berpantang dan menyusu.
  • Bantu untuk meningkatkan zat dalam susu ibu
  • Bantu untuk meningkat HB darah merah.
  • Bantu untuk kesuburan lelaki dan wanita

 

KESUBURAN WANITA DAN LELAKI

ESP + GLA + VITALEA

  • Bantu menstabilkan hormon wanita
  • Mewujudkan kitaran haid yang teratur
  • Menyokong sistem imun
  • Menjaga kesihatan sel
  • Memelihara kesihatan prostat
  • Membantu menyembuhkan luka terutamanya selepas pembedahan atau keguguran

 

MENAMBAH TENAGA

ESP + Performance Drink

  • Untuk tenaga yang hebat, kekal berpanjangan
  • Bagi yang sering mengantuk dan kurang daya fokus
  • Sangat baik jika amalkan ketika berpuasa

 

KECANTIKAN KULIT

ESP + VIT C-PLUS + VITA E COMPLEX

  • Kandungan protein membantu pertumbuhan kulit baru dengan bantuan Vit C yang berfungsi sebagai agen pemulih sel. Manakala Vit E yang kaya antioksidan yang membantu merawat kulit secara mendalam.
  • Membantu menghilangkan parut jerawat. Pengambilan yang kosisten akan memudarkan cela dan jeragat.
  • Bertindak sebagai agen anti penuaan.

 

NUTRIENT & KESIHATAN OTAK DAN INGATAN

ESP + OMEGAGUARD + LETCHITIN

  • Memberikan tenaga yang berpanjangan.
  • Mampu membantu pengurangan sakit di bahagian sendi dan otot.
  • Membantu penukaran kolina kepada tenaga.
  • Membantu menyalurkan oksigen ke bahagian otak.
  • Omega-3 adalah lemak ikan terbaik, tulen dan salah satu asid lemak untuk membina sel otak. Omegaguard bagus untuk yang menghadapi penyakit alzhemier
  • Kaya dengan DHA dan omega-3 untuk perkembangan otak
  • Sangat bagus untuk wanita hamil dan menyusu.

 

PELANGSINGAN

ESP + LETCHITIN + OMEGAGUARD + HERBLAX

  • Membantu pembersihan usus dan nutrient mudah untuk diserapkan ke dalam tubuh.
  • Membantu mengempiskan perut.
  • Pembinaan sel-sel baru yang lebih sihat
  • Menukarkan makanan kepada tenaga
  • Mengemulsi lemak baharu dan menyingkirkan dari tubuh
  • Membuat usus besar menjadi lebih lawas.
  • Memecahkan lemak lama yang menyaluti organ dan abdomen.
  • Bantu ibu menyusu mendapat susu yang lebih berkualiti dan berat badan ideal.

 

MENAMBAH BERAT BADAN

ESP + MEALSHAKES

  • Meningkatkan selera makan
  • Kandungan asid amino lengkap membantu pembinaan protein justeru pembinaan otot dan kuatkan tulang.
  • Meningkatkan daya imun tubuh.

 

IBU HAMIL
ESP + VITALEA + B-COMPLEX + OMEGAGUARD + OSTEMATRIX

  • Membantu membina sel-sel janin dengan pesat dan sihat
  • Membantu meningkatkan bacaan HB bagi mereka yang mempunyai masalah HB rendah
  • Membantu menenangkan ibu hamil yang kerap stress
  • Membantu menenangkan saraf dan otot.
  • Membantu pembinaan otak janin.
  • Mengurangkan sengal-sengal pada badan ibu hamil
  • Menguatkan gigi dan tulang
  • Melawaskan
  • Memperbaiki masalah sistem pencernaan pemprosesan nutrien dalam ke dalam tubuh.
  • Memperbaiki otot usus yang kurang aktif dan mengelakkan masalah sembelit.

 

 IBU MENYUSU & BERPANTANG

ESP + VITALEA + B-COMPLEX + OMEGAGUARD + ALFALFA + OSTEMATRIX

  • Membantu membina susu badan yang lebih berkualiti
  • Membantu meningkatkan bacaan HB bagi mereka yang mempunyai masalah HB rendah
  • Membantu menenangkan ibu menyusu yang kerap stress
  • Membantu menenangkan saraf dan otot.
  • Membantu meningkatkan kepekaan dan rasional dalam fikiran ibu dan mengelakkan daripada meroyan.
  • Mengurangkan sengal-sengal pada badan ibu menyusu dan berpantang
  • Menguatkan gigi dan tulang
  • Memperbaiki masalah sistem pencernaan pemprosesan nutrien dalam ke dalam tubuh.
  • Memperbaiki otot usus yang kurang aktif dan mengelakkan masalah sembelit.

 

Image result for ESP Shaklee

 

So, selepas ketahui semua kebaikan dan manfaat ESP, apakata kita rembat ESP bulan ni. Bulan ni pulak ESP ada diskaun hebat! Yesss!!!

ESP 5% DISKAUN

Sepanjang bulan Oktober 2017 ni, ESP ada diskaun sehingga 5% sekiranya membuat pembelian 4 tong ESP.

Jarang tau ESP nak ada diskaun ni.

Jom contact Mira untuk order dan konsultansi:

Whatsapp: 019-2821775

Hot Selling Product Shaklee

Assalamualaikum dan selamat tengahari..

 

Ni Mira dalam dok buat kerja-kerja rumah, sambil dok type panjang berjela info berkenaan Shaklee.

 

Kalau ade customer yang pm nak tanya info ringkas berkenaan satu-satu product Shaklee, kadang-kadang tak jumpa mana letaknya notes tu.

 

So Mira fikir eloklah Mira letak kat blig nih supaya senang orang boleh baca bila-bila dan senang jugak Mira nak rujuk semula nanti.

 

Ni ada beberapa info manfaat yang ringkas berkenaan produk Shaklee yang top selling:

OMEGAGUARD (Minyak ikan terbaik)

Kalau nak detail pasal Omegaguard, boleh baca di sini.

Fungsi Omegaguard ni banyak, antaranya adalah:

Alahan, batuk kahak, kawal kolestrol, jaga jantung dan supplement untuk otak, tingkatkan imun badan, strok, saluran darah tersumbat, tekanan darah tinggi. Ibu hamil, berpantang dan menyusu.

 

VIVIX

Seperti yang diwar-warkan.. Vivix ni banyak dah membantu pesakit-pesakit kronik kembali menjalani hidup seperti sebelumnya..iaitu sebelum dia memgalami sakit kronik.

Vivix menangani masalah inflamasi sel yang teruk sehingga menyebakan penyakit.

Kat bawah ni Mira senaraikan sikit kelebihan menggunakan Vivix:

Kesihatan sel-sel dari peringkat kromosom, supplement untuk strok, alzheimers; awet muda, melawan sel kanser, melawan diabetes, bantu atasi masalah prostat, masalah rahim, falopian, banyak lagi.

 

OSTEMATRIX

OOstematrix pulak selalu dikaitkan dengan kalsium untuk tulang yang rapuh (osteoporosis). Tapi sebenarnya ostematrix bulan sekadar kalsium. Ada Boron, Fosforus, Vit D, Magnesium. Semua mineral ini sangat berguna dan banyak kelebihannya untuk masalah-masalah lain seperti:

Migraine, senggugut, sembelit, masalah penghadaman, abdominal pain, osteoporosis, lenguh2, sakit sendi, kejang urat, ibu hamil, berpantang dan menyusu, masalah gigi dan gusi kerap berdarah.

 

VIT-C PLUS

Vitamin C Shaklee atau nama penuhnya Sustained Release Vit-C Plus sebenatnya lain daripada Vit C yang lain.

 

Ia hadir bersama cofactor iaitu bioflavonoid. Selain tu kelebihan Vit C ni juga, ia melepaskan Vit C yang diperlukan dengan sendirinya.. setiap biji dapat membekalkan vit c ke dalam darah pada setiap jam, selama 5 jam sehari.

 

Berikut info mudah berkenaan Vit-C Plus:

Bekal vit c ke dalam darah setiap jam. Bantu repair segala sel dalam tubuh, Penyembuhan luka pembedahan, bantu buat kolagen, vitamin untuk kulit yang cantik, bantu masalah gusi berdarah, gusi bengkak, periodontis (gusi menyusut), cepat lebam-lebam, demam, selsema, tingkatkan imun tubuh, baiki insomnia dan stress. Untuk semua wanita dan lelaki.

 

VITA – E COMPLEX

Selain daripada mencantikkan kulit dan menghalang pembentulan jeragat, Vita E banyak kelebihannya. Antaranya:

Kesuburan untuk lelaki dan wanita, menyeimbangkan semua hormon dalam tubuh, bantu masalah keguguran, memperbaiki kemandulan, senggugut, melindungi jantung.

Selain dari product ESP, minuman soya yang mempunyai asid amino perlu yang lengkap adalah dalam Mealshakes.

Berikut adalah sebahagian manfaat melashakes:

Milk booster bagi ibu menyusu, tingkat selera makan, sesuai bagi kanak-kanak, pelengkap nutrisi- 24 jenis vitamin untuk anak-anak besar dengan sihat, protein tumbuhan baik untuk sistem penghadaman.

 

ESP (Protein soya)

Diperbuat daripada kacang soya bukan GMO. Diljndungi khasiatnya dengan proses yang khas. ESP bukan sahaja digunakan oleh wanita menyusu sebagai milkbooster. Tapi juga untuk kelebihan dan manfaat yang lain seperti di bawah:

 

Kesihatan kulit, kuku cantik, memperbaiki masalah jeragat, memperbaiki masalah kesuburan.lelaki dan wanita, membantu pesakit jantung, mengawal kolestrol tinggi, membantu memgurangkan bengkak pada kelenjar prostat bagi pesakit prostat, membekal tenaga segera kepada wanita dan lelaki, sebagai meal replacement sementara menunggu makan makanan berat, menguruskan badan, membantu menahan rasa lapar, detoks dan melawaskan, memulihkan sel-sel badan yang kurang sihat.

 

VITALEA

Vitalea adalah vitamin terulung dan paling tua sejak zaman Dr. Forrest C. Shaklee. Kalau nak tahu Vitalea berasal dari nama asalnya iaitu Vitalized Mineral.

Nama panjang ni akhornya orang lain ambil untuk komersil kan istilah yang lebih pendek iaitu Vita-Min, dan jadilah istilah vitamin yang kita ada sekarang ni.

 

Vitalea adalah multivitamin pertama di dunia dan menjadi pelengkap nutrisi harian. Pemberi tenaga segera, atasi masalah HB rendah bagi ibu hamil, baik untuk kesihatan buah pinggang, jantung dan kesihatan organ hati.

 

B-COMPLEX + Asid Folic

Ramai yang menganggap B-Complex hanya diperlukan ketika hamil atau ketika sakit sendi dan otot sahaja.

Vitamin B-Complex sangat diperlukan setiap hari. Bahkan Malaysia telah memansuhkan GST kepaa supplement B-Complex untuk menggalakkan rakyat Malaysia mengambil B-Complex sebagai supplement setiap hari.

Antara manfaat B-Complex yang dilengkapi asid folik ini adalah:

Mengatasi masalah kelesuan, bantu Alzheimer, stress, bantu tukar makanan kepada tenaga, rambut gugur, luka pembedahan, bantu bina sel darah merah, redakan senggugut, nafas berbau, meredakan alahan.

 

ALFALFA COMPLEX

Mira sejak 4 tahun memang mempunyai eczema yang teruk. Sehingga kahwin dan mempunyai 3 orang anak, eczema dan resdung Mira tetap ada. Kafang-kala perlu ambil ubat steroid dan NSAID untuk bantu kurangkan kegatHalan.

Sehingga Mira consume semasa berpantang anak ke4, alhamdulillah, mira tak sangka, masalah resdung, eczema dan keputihan Mira hilang.

Selain dapat membantu masalah seperti di atas, Alfalfa Complex juga dapat memberi manfaat seperti di bawah:

Cuci hati, darah, usus, keputihan dan senggugut, eczema dan resdung, beri tenaga pada otot, baiki pencernaan, buang asid urik bagi pesakit gout.

 

HERBLAX

Makcik Mira memang mempunyai masalah pembuangan yang teruk. Kadang-kadang memang dia terpaksa tubggu seminggu dan lebih, untuk membuang.

 

Perutnya lama-kelamaan cepat masuk angin dan beliau sering sakit perut dan abdomen. Perutnya juga keras, bila Mira pegang. Seolah ada benda padat dalam perut.

Lepas ambik herblax, aalhamdulillah makcik mira beritahu yang dia kembali segar, dan masalah pembuangan dah lenyap. Makcik juga kata dia berasa segar dan bertenaga. Tak macam selalu, dia kerap letih dan lesu selepas balik dari kerja.

Herblax ni antara top selling product. Antara kelebihannya:

Baiki pencernaan, sembelit, membersihkan najis yang tersekat lama dalam usus besar, bantu kesihatan otot usus supaya dapat actif secara normal, kempiskan perut.

 

LETCHITIN

Bantu serap vitamin A,D,E,K, bakar lemak baru, halang kejadian batu karang, salurkan oksigen yang cukup ke otak-halang alzheimer, kawal GDM bagi ibu hamil, darah tinggi, prostate lelaki, ringankan sembelit, kawal kolestrol, pelangsingan badan.

 

GLA

Bantu kesuburan, bantu atasi symtom PMS, kawal GDM bagi ibu hamil, bantu regulate hormon dalam badan tanpa menggangu usus, menentang sel kanser, halang komplikasi diabetes,masalah rambut gugur, lambatkan menopos, bantu melawan hot-flash bagi yang mengalami symptom menopos

 

Ni sebahagian sahaja daripada banyak supplement shaklee.

 

Nak order dan konsultasi..

 

Boleh hubungi Mira

019-2821775

 

COD sekitar Sijangkang, Bandar Parkland, Bukit Tinggi, Shah Alam, Telok Panglima Garang, Sg. Mas, Kulim dan kawasan sekitarnya.

 

Pos seluruh Malaysia.

 

FB: Mira Hamzah

IG: mira_nhm

website: www.mirahamzah.com

KATALOG SUPLEMEN SHAKLEE

NUTRISI PENTING

 

Nutrisi penting adalah suplemen asas yang diperlukan oleh tubuh badan kita. Kita seharusnya menyediakan diet harian yang lengkap dan membantu tubuh kita untuk lebih memperbaiki tahap diet harian kita dengan pengambilan Set Asas Kesihatan (Basic Wellness Set).

 

Berikut adalah senarai produk suplimen Shaklee yang boleh anda tahu jenis dan fungsinya.

Harga bukan ahli juga diletakkan tetapi tidak termasuk handling charges / postage.

Bagi yang nak membeli terus.. sangat di alu-alukan untuk menghubungi:

HUBUNGI

Nor Hazmira Mihamzah (Mira)

Whatsapp: 019-2821775*

FB: Mira Hamzah

IG: mira_nhm

KAWASAN COD / POS LAJU

Sijangkang,

Telok Panglima Garang,

Shah Alam,

Bukit Tinggi Klang,

Telok Panglima Garang.

Pos: Ke seluruh Malaysia

 

KATALOG SHAKLEE

ESP (Soy Protein Powder)

  • Menyediakan Tenaga berkekalan
  • Dengan Index Glisemik 39, dapat membantu menahan rasa lapar
  • Membantu mengurangkan kadar pembentukan kolestrol
  • Dilengkapi dengan 9 asid amino perlu yang tubuh kita tak boleh buat sendiri, Yang diperlukan daripada diet harian kita. Kepentingan asid amino perlu boleh klik di sini.

Image result for Shaklee product png

 

VITALEA IRON FORMULA

  • Memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting tubuh untuk melengkapkan nutrisi selepas diet harian anda.
  • Membantu pelbagai vitamin dan mineral yang lain berfungsi dalam tubuh
  • Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik
  • Penambahan tenaga segera.
  • Bekerjasama dengan B-Complex, untuk membantu pembentukan sel darah merah dan meningkatkan bacaan HB dalam darah (sila baca pengalaman hamil dengan HB rendah di sini)

Image result for Vitalea Shaklee png

SUSTAIN RELEASE VITA-C

  • Menyalurkan vitamin C berterusan setiap jam (Sistem Sustain-Release)
  • Bantu menyokong tulang, gigi, gusi dan badan yang sihat.
  • Membantu mencantikkan kulit.
  • Membantu membentuk kolagen dalam tubuh
  • Meningkatkan sistem imun

Image result for Vit C Shaklee png

Image result for Vit C Shaklee png

CHEWABLE VITA-C PLUS

  • Fungsi yang sama seperti Sustain Release Vita-C tetapi tiada Sustain-Release system
  • Ideal untuk kanak-kanak
  • Juga bagi mereka yang sukar menelan pil.
  • (Buat masa sekarang, Chew.Vit-C tiada stok)

Image result for Vit C Shaklee png

LETCHITIN

  • Bertindak sebagai agen pengemulsi semulajadi
  • Mengawal aliran Nutrien dari dalam ke luar sel
  • Menyerap vitamin larut lemak untuk membantu tubuh menyerap vitamin A, D, E dan K.
  • meningkatkan daya ingatan dan fokus
  • Membantu meringankan sembelit

 

ALFALFA COMPLEX

  • Zat makanan dan klorofil
  • Bertindak sebagai jamu moden
  • mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.
  • Meningkatkan tenaga.
  • Mengurangkan rasa letih dan mengantuk

Image result for Shaklee product png

KESIHATAN JANTUNG

PHYTOCOL-ST

  • Merendahkan paras kolestrol secara semulajadi.
  • Campuran Sterol dan Stanol yang kaya dengan manfaat kesihatan.
  • Membekalkan 2000 mg sterol dan stanol dalam setiap sajian (iaitu bersamaan khasita 200 batang lobak merah, 70 keping roti gandum dan 425 biji tomato.

Image result for Shaklee product png

OMEGA GUARD

  • DHA dan EPA mampu mengurangkan keradangan.
  • Mengandungi 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk: EPA, DHA, ALA.
  • Menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata.
  • Mempunyai peratusan omega-3 yang tinggi
  • Bertindak sebagai agen dalam membantu pengawalan inflamasi dalam tubuh.
  • Sangat bagus dalam menstabilkan tekanan darah.
  • Bagus untuk setiap peringkat umur, termasuk ibu hamil dan menyusu.

Image result for Shaklee product png

GARLIC COMPLEX

  • Secara tradisional digunakan untuk melegakan batuk dan selsema
  • Membantu peredaran darah yang baik
  • Kandungan spearmint meningkatkan kesihatan sistem penghadaman dan fungsi jantung
  • Membantu meredakan kerengsaan akibat sinus, alergu dan selsema.
  • Melegakan masalah kencing tak lawas/kencing kotor apabila di ambil dengan Vitamin C

Image result for Garlic Shaklee png

KESIHATAN HATI

 

DTX Complex

  • Formula Herba unik dengan antioksidan
  • Berfungsi untuk detoks hati
  • Mengekalkan sel-sel hati yang sihat.

Image result for DTX Shaklee png

OSTEMATRIX

  • Lebih dari sekadar kalsium (mengandungi Kalsium, Magnesium, Fosforus, vitamin D, zink, kuprum, manganes dan Boron yang semulajadi)
  • Bantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi
  • Membantu mengelakkan endapan mineral dalam salur darah.
  • Membantu proses biokimia (biochemical reaction) dalam badan untuk melancarkan semua proses dalam sel, organ dan seluruh sistem tubuh.
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita tak kira peringkat usia, ibu hamil, menyusu dan berpantang.

Image result for Ostematrix Shaklee png

CAROTOMAX

  • Memelihara kesihatan yang baik
  • Bantu kekalkan tumbesaran
  • Bantu menyihatkan penglihatan dan pertumbuhan tisu.
  • Antipenuaan dan antioksidan yang hebat.

Image result for Caroto Shaklee png

ANTI-PENUAAN

 

VIVIX

  • Kaya dengan polifenol
  • Mengandungi khasiat anti-oksidan dan sel anti penuaan semulajadi.
  • Membantu dalam memperbaharui sel-sel yang telah lemah, rosak
  • melindungi sel dari terkena radikal bebas dari luar tubuh, dan dari dalam tubuh.

Image result for Vivix Shaklee png

KESIHATAN PENGHADAMAN

 

HERB-LAX

Herba yang terkandung dalam HERB-LAX digunakan untuk:

  • Melegakan sembelit
  • Menstabilkan ketegangan yang berlaku dalam otot usus, supaya proses pencernaan bertambah baik
  • Mudah lawas.
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan jerawat

Image result for Herb Lax Shaklee png

COLLAGEN POWDER

  • Untuk Rasa lebih sihat
  • Sendi dan tendon serta otot-otot yang lebih pejal
  • Payudara dan aset pinggul kembali tegang
  • Collagen Powder mudah larut dalam air

Image result for Collagen Powder Shaklee png

PEPPERMINT GINGER PLUS

  • Menggalakkan sistem penghadaman secara sihat.
  • Melegakan dan menyamankan perut.
  • Mengelakkan rasa pedih ulu hati atau perut sebu.

Image result for Peppermint Ginger Plus Powder Shaklee png

NUTRIFERON

  • Satu mekanisme dalaman tubuh yang mengaktifkan interferon semulajadi tubuh
  • Membantu sistem pertahanan tubuh melawan penyakit (terbukti secara klinikal)
  • Bekalkan perlindungan imun tubuh yang tinggi

Image result for Nutriferon Powder Shaklee png

KESIHATAN WANITA

 

GLA COMPLEX

  • Mengharmonikan sistem hormon dalam tubuh.
  • Legakan PMS
  • Membaiki kitaran haid yang tidak teratur
  • Melegakan pre-menopouse syndrome (sindrom pra-putus-haid)

Image result for GLA Shaklee png

NUTRISI KANAK-KANAK

 

MEALSHAKES

  • Minuman protein tinggi yang berGI rendah iaitu 44 sahaja.
  • Sumber protein yang mengenyangkan.
  • Membekalkan kesemua jenis asid amino perlu yang diperlukan oleh tubuh, tetapi tidak dapat dibuat oleh tubuh manusia.
  • Membekalkan 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan badan.
  • Nutrien lengkap untuk anak-anak yang bijak dan sedang membesar.
  • Juga untuk meningkatkan kesihatan kolon
  • Meningkatkan berat badan apabila betul cara pemakanannya

Image result for Mealshakes Shaklee png

VITA-LEA FOR CHILDREN

  • Penting untuk pertumbuhan anak-anak.
  • Nutrient penting dan sesuai kepada yang tidak suka minuman, tapi boleh mengunyah tablet.
  • Sepertimana Vitalea.. Milkshakes mempunyai 24 jenis Vitamin dan Mineral dan mempunyai asid amino-perlu dalam tubuh untuk melengkapkan nutrisi yang diperlukan badan.

Image result for Vita-Lea For Kids Shaklee png

PENJAGAAN BERAT BADAN

 

CINCH-SHAKE MIX

  • Merangsang tenaga secara semulajadi
  • Sebagai pengganti kopi bagi mereka yang nak hilangkan rasa mengantuk.
  • Gabungan beberapa jenis teh kesihatan yang meningkatkan kualiti kesihatan.
  • Membuang angin dari badan.
  • Menjaga berat ideal tubuh badan.
  • Menenangkan minda.

 

Image result for Cinch Shake Shaklee png

NUTRISI SUKAN

PERFORMANCE DRINK

  • Kurangkan kehilangan bendalir badan
  • Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita yang aktif bersukan
  • Atau mereka yang gemarkan aktiviti lasak dan aktif.
  • Meningkatkan daya fokus fikiran
  • Menghilangkan rasa mengantuk.

Image result for PD Shaklee png

 

UNTUK MENEMPAH PRODUK-PRODUK DAN SUPLIMEN SHAKLEE:

Jangan RISAU!!!

 

Supplement Shaklee adalah HALAL yang diakui badan halal di Amerika Syarikat dan disah oleh JAKIM.

Untuk menempah atau bertanya berkenaan dengan produk dan kesesuaian untuk indidvidu, sila hubungi Mira seperti maklumat tertera dibawah.

 

  • Nor Hazmira Mihamzah (Mira)
  • Whatsapp: 019-2821775*
  • FB: Mira Hamzah
  • IG: mira_nhm

 

KAWASAN COD / POS LAJU

  • Sijangkang,
  • Telok Panglima Garang,
  • Shah Alam,
  • Bukit Tinggi Klang,
  • Telok Panglima Garang.

 

Pos: Ke seluruh Malaysia

  • Whatsapp untuk maklumbalas yang lebih cepat.