Cerita Customer Vitamin E Shaklee

Bebaru ni ada seorang Customer Shaklee yang call Mira untuk dapatkan Vitamin E Shaklee. Bila sembang-sembang, encik ni cerita, dia adalah Customer tegar Vitamin E Shaklee dan dah pun masuk ahli sebab konsisten consume Vitamin E Shaklee.

 

Tentang Vitamin E Shaklee….ada lah perkara-perkara yang dia tak nak share dengan Mira mungkin kerana segan Mira ni perempuan, untuk dia…

Cerita Customer Vitamian E Shaklee

Gelaran ‘abang sado’, atau badan sasa dan berotot antara elemen utama yang hampir semua lelaki impikan. Vitamin E Shaklee boleh membantu lelaki mendapatkan kesihatan tubuh, dan bonusnya… badan sasa dan berotot.

Kenapa Ambil Vitamin E Shaklee?

Bila ditanya kenapa ambil Vitamin E Shaklee sahaja, untuk jangka masa yang lama? Dia cakap untuk tujuan kesihatan. Dan dia paling suka Vitamin E Shaklee, sebab banyak kebaikan dan effect yang physically dia boleh rasa dan nampak pada kesihatan tubuh badan dia.
 
Tapi.. tentang Vitamin E Shaklee ni…ada lah perkara-perkara yang dia tak nak share dengan Mira mungkin kerana segan, Mira ni perempuan untuk dia share-share masalah lelaki. Mira fahami situasi akward itu. Mira tak putus asa. Sebab rasa Mira boleh bantu dia.

 

Korek Rahsia Lagi….

Sembang lagi dan sembang lagi melalui aplikasi whatsapp (sembang kerana hal-hal kesihatan ajew..tak lebih dari itu), Mira dapat tahu, wife dia duduk jauh, dan dia adalah weekly husband yang berulang alik balik ke kampung untuk berjumpa dengan wife dia yang tinggal di kuarters jururawat, bersama kawan-kawannya kat sana.
 
Berjumpa pun sekejap, jadi mereka lebih suka stay kat hotel sementara nak cari rumah tetap, di samping mengusahakan wife nya duduk berdekatan dengannya.
 
Jadinya Mira sambung tanya lagi. Mula-mula pertanyaan whatsapp tu agak serius, macam pembeli dan penjual. Tapi lama-kelamaan lebih santai macam konsultan dan pesakit cewah.
 
Disebabkan Mira dah boleh agak, kenapa dia makan Vitamin E Shaklee tu. Jadi akhirnya barulah dia beritahu masalah sebenarnya.
 
Waktu tu Mira baru tahu cerita yang sebenar, dan agak simpati dengan masalah yang dihadapi.
 
Simpati, kerana dia consume Vitamin E Shaklee sahaja semata-mata dah agak lama. Tujuan utama untuk sesuatu yang dia harapkan sangat. Tapi kurang nampak hasil untuk yang itu, sebaliknya, kesihatan tubuh semakin baik, kulit makin kurang berjerawat dan otot semakin maskulin.
 
Semua tu dia memang sukakan. Tetapi dia masih mengharapkan sesuatu.
Jadi Mira niat bebetul, Mira nak BANTU PASANGAN ini.

Kagumi Lelaki Ini

 
Bukan kagum macam mana.. Mira kagum dengan semangat lelaki ini, yang konsisten dan terus tak berputus asa.
Walaupun dah 5 tahun kosisten Vitamin E Shaklee sahaja. Selalunya, customer yang Mira jumpa especially lelaki, mereka nak result yang cepat. Result mestilah persis, bukan sipi-sipi. Kebanyakan nya macam tu lah. Tapi kali ni customer yang sorang ni, agak berlainan. Dia konsisten 1 vitamin ni selama 5 tahun. 5 tahun bukan jangkamasa yang pendek. Laamaa tu. iaitu kalau convert kepada bulan. Dah 60 bulan and still counting, dia konsisten makan vitamin itu.
Jadi Mira niat nak bantu, sebab dah tahu apa sebenarnya harapan dia.
Lelaki ini cuba bahagiakan pasangannya. Kerana dia ada masalah sperma yang tidak matang, atau abnormal. Semua ini dia tahu, setelah dia buat pemeriksaan doktor. Itu saja yang dia ceritakan pada Mira. Mungkin tahap segan dan rasa kurang selesa dah menggunung waktu tu. Jadi Mira faham, dan berhenti di situ, tak lagi korek cerita. Tapi, dia pulak cerita lagi tentang wifenya…
Katanya, masalah ni tak diberitahu secara jelas kepada isterinya. Wallahualam kenapa, mungkin giliran Mira pulak yang segan nak bertanya kenapa dia nak sorok hal ini dari isterinya. Jadi, disebabkan dia berahsia dengan isterinya, dia hanya berkongsi rasa dengan kawan-kawan lelaki yang rapat dengannya.
Masalah ni jugak dia kongsikan dengan Mira, (agaknya selepas Mira tanya itu ini kat dia..haha) dan sebab kerana dia sedar DIA MESTI CARI SOLUSI. Yelah, kalau dah 5 tahun, satu usaha yang lama. Konsisten pulak tu. Bukankah Allah swt dah berjanji, mereka yang usaha dan doa tan henti, Allah akan makbulkan doa dan keingin mereka.
Jadi, ternyata Allah dah nak lelaki ini dapatkan jalan penyelesaiaannya tak lama lagi. Bersabar itu satu kunci kejayaan.
In shaa Allah, Mira update lagi selepas ni. Walaubagaimana pun, readers boleh klik kat sini untuk dapatkan maklumat berkenaan vitamin yang sangat-sangat disukai oleh customer yang Mira cerita ni iaitu – Vitamin E Shaklee.