SHAKLEE CONVENTION 2018

SHAKLEE CONVENTION 2018

Esok in shaa Allah.. Mira dan team akan hadir ke National Conference Shaklee.

Ticket to Shaklee National Convention 2018
Jom Beli Tiket. RM30 aje. Orang awam pun boleh hadir tau

Alhamdulillah.. 2 kali hadir event ni. Mira nak kongsi kegembiraan dan pengalaman.

Totally. Sangat best. Prospect atau orang awam pun boleh datang.

Pengisian dalam conference Shaklee selalunya adalah pengalaman ShakleeEffect.

 

PENGALAMAN MENGGUNAKAN SHAKLEE

Setiap ahli shaklee akan mempunyai pengalaman terbaik menggunakan Shaklee.

Dan mereka yang mendapat shakleeEffect yang signifikan sehingga boleh menjadi tanda aras kepada orang ramai.

Contohnya perkongsian daripada #kansersurvivor #SLEsurvivor #nosecancersurvivor #diabetesSurvivor dan banyak lagi #hamilTapiSLE #menyusutapiKanser dan sebagainya.

Mereka-mereka ni adalah orang awam yang  pernah menghidap penyakit kronik, yang rata-ratanya  dah kritikal hanya menunggu nasib tiba.

Kebanyakannya kongsi tekad untuk berikhtiar, dan akhirnya berkongsi tangisan kegembiraan.. bila akhirnya dapat ikhtiar terbaik untuk atasi masalah2 kesihatan yang rumit.

Sungguh.. kita yang dengar.. memang boleh tubik airmata😢.

 

PENGISIAN BISNES

Pengisian lain jugak adalah dari segi bisnes. Ramai yang masuk Shaklee mula2 memang nak guna sendiri, sebab nak murah harganya.

Dalam masa yang sama nak kumpul point untuk dapat cashback.

Dari situ boleh dapat duit cash semula.. atau guna semula duit tu untuk beli bekalan vitamin seterusnya.

Tapi, bila keseronokan dalam dapat shaklee effect yang bagus, rasa nak berkongsi kegembiraan tu sehinggakan terbitnya RASA HATI nak beri kesedaran pada orang lain, bila tengok orang lajn ada masalah kesihatan.

Dan RASA HATI tu berkata “ada ikhtiar lain sebenarnya untuk penyakit engko ni.. dan in shaa Allah berkesan bila makan Shaklee dengan betul”..

Banyak lagi pengisian lain.. program Shaklee ni sebenarnya tak murah.. Tapi, disebabkan Shaklee nak ajak lebih ramai orang hadir, jadi harga tiket bagi sesape yang nak join, cuma RM30 saja.

Dan akan dapat doorgift yang nilainya melebihi rm30 bahkan mencecah ratus.

Jom, sape nak ikut Mira esok, boleh angkat tangan atau teruih wasap Mira..lagi cepat Mira balas😄👍🏼

0192821775

#pengedarShakleeSijangkang #pengedarShakleeKlang #pengedarShakleeTelokPanglimaGarang

Mira Hamzah

A WAHM, (work-at-home-mother) with 4 beautiful children. 9 years working experience. 7 years experience as a Safety and Health Officer at Sime Darby Plantation Sdn Bhd. Aim to be more taqwa to Allah. Take care all my amanah: my children and my health, my family. Related business: Shaklee online business, Shampoo Santan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge