Harga Shaklee

Ramai yang kata Harga Shaklee mahal. Tapi tak semua yang tahu, bahawa bukan semua produk pemakanan untuk kesihatan dicipta sama rata. Kalau ada yang tanya saya, jadi saya akan tanya dia semula.. nak produk kesihatan yang murah? Atau nak produk kesihatan yang berkesan menjaga baik kesihatan kita, dan menjaga kualiti dan keselamatan produknya kepada pengguna. Jawapan Mira: Mestilah nak kesemuanya.

Harga Shaklee

Sebenarnya kalau ikutkan ini hanyalah harga RUNCIT. Maksunya bukan harga ahli. Kalau nak beli dengan Harga Ahli, memang lagi murah lah.

 

Sebenarnyakan… kalau dikira, Harga Produk Shaklee tak mahal pun. Betul ni!

Banyak produk kesihatan tumbuh macam cendawan selepas hujan. Tapi, kesemuakah sanggup melaburkan duit syarikat dan keuntungan, demi  nak buat pelbagai penyelidikan?

Harga Produk Shaklee

Landmark Study Shaklee telah menelan berbilion Juta dolar untuk memastikan keselamatan Pengguna Shaklee, dan keberkesanana produk Shaklee

 

Produk Shaklee bukan setakan laburkan berjuta-juta dolar untuk memastikan kualiti, keselamtan dan keberkesanan produknya terjamin, bahkan mereka yakin untuk meletakkan penyelidikan mereka di sekolah-sekolah perubatan yang berprestij seperti Havard, University Tufsts, John Hopkins, Yale, UCLA, Standford University, University of California, Berkeley, supaya keputusan tak berat sebelah. Pengguna boleh buat pilihan dan melihat keputusan yang sama dari badan yang berbeza.

Kos perbelanjaan yang tinggi ini tidak langsung menyebabkan Harga Produk Shaklee menjulang tinggi. Tapi, harga barangan Shaklee murah dan sangat berbaloi!!! Percayalah dengan mata dan pengelaman anda sendiri.

Harga Shaklee

Ni ade produk Shaklee yang baru pulak. Nantikan kemunculannya. Bestnya!

Produk Shaklee Semasa Malaysia Era Baharu 2018.

Semasa perubahan Kerajaan Malaysia Baharu pada Jun 2018, Harga Produk Shaklee sangat berbeza. Pemansuhan GST dari setiap Produk Shaklee telah membuatkan Harga setiap satu Produk Shaklee menurun. Jadi, pengguna dapat memanfaatkan kelebihan ini sebaiknya. Selepas perlaksanaan SST pun, Harga Produk Shaklee tetap kekal.

Daftar Ahli Shaklee

ORDER SHAKLEE ANDA SEKARANG. DAN DAPATKAN KHIDMAT KONSULTANSI PERCUMA

 

Saya dari Group Boomers Academy, Pengedar Shaklee Malaysia. Kalau nak beli Shaklee area Klang boleh melalui saya  Klik aje Whatsapp: 019-2821775  atau, kalau nak beli kat area seremban, boleh contact team kami juga di Pengedar Shaklee Seremban

Berikut adalah senarai jenis produk Shaklee yang mempunyai Harga tetap.:

  • Nutrisi (semua jenis Vitamin dan Supplimen)
  • Produk Shaklee Cinch
  • Produk Penjagaan Harian
  • ShakleeBaby
  • Penjagaan Kulit Youth (Youth Skin Care)
  • Penjagaan Rambut dan Kulit Kepala (Hair and Scalp Care)
  • Produk Get Clean, dan
  • Get Clean-Water Pitcher
Harga Shaklee

Ni sebahagian daripada pelbagai vitamin dan produk Shaklee yang lain. Tunggu update seterusnya…

Shaklee juga mempunyai Set-Set kesihatan, iaitu produk single dalam jadual nutrisi, yang diambil bersama-sama untuk tujuan kesihatan tertentu. Harga Produk Shaklee yang telah dikenakan kepada pengguna adalah termasuk harga yang pengguna boleh dapatkan daripada pengedar Shaklee yang anda beli. Semua yang tersenarai di atas adalah Harga Runcit. Bagi yang inginkan Harga Shaklee yang lebih Murah dari Harga Runcit, boleh terus Whatsapp Mira. Atau kalau nak beli Shaklee secara online, boleh klik di sini: Beli Shaklee Secara Online

Daftar Ahli Shaklee

Klik sini untuk Whatsapp saya secara langsung

 

Jom Daftar Ahli Shaklee

Ni ID Shaklee Mira. Setiap yang daftar Ahli dengan Mira mesti akan dapat ID Shaklee mereka sendiri.