PENGEDAR SHAKLEE KLANG

PENGEDAR SHAKLEE KLANG & TELOK PANGLIMA GARANG SERTA KUALA LANGAT

Assalamualaikum w.b.t. Saya Mira. Hai semua pembaca. Terima kasih kerana memasuki laman web Pengedar Shaklee Klang. Saya adalah Pengedar Shaklee Klang anda yang AKTIF di kawasan-kawasan berikut:

Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Telok Panglima Garang
Saya adalah pengedar Shaklee Klang yang Aktif. Hubungi saya dan anda akan mendapat pengalaman terbaik bersama Shaklee

Boleh panggil saya Mira, atau Mira Pengedar Shaklee untuk mendapatkan khidmat bagi membeli Shaklee di kawasan berikut:-

  • Klang
  • Telok Panglima Garang
  • Banting dan sekitar Kuala Langat
  • Shah Alam
  • Subang.

Saya juga mempunyai wakil bisnes atau Pengedar Shaklee yang sah di kawasan:

  • Kulim, Kedah
  • Pulau Pinang
  • Perak

 

Masih banyak lagi kawasan disetiap negeri seluruh Malaysia yang memerlukan Pengedar Shaklee yang bertauliah. Oleh itu saya memerlukan Pengedar baru yang boleh menjaga kawasan-kawasan lain di setiap negeri, seluruh negara.

Selain COD di kawasan yang disebutkan di atas, saya juga menyediakan khidmat pos produk Shaklee yang ditempah melalui kurier poslaju.

Bagi sesiapa yang yang mencari ‘Pengedar Shaklee Klang’ di carian Google, boleh lah terus berhubung dengan saya melalui Whatsapp untuk balasan pantas.

Manakala bagi mereka yang ingin mencuba Shaklee, boleh berhubung dengan saya, kerana saya memberikan nasihat tentang suplimen yang sesuai dengan anda. Saya juga akan memberikan konsultansi percuma kepada pelanggan saya, dan memastikan anda mendapat pengalaman yang terbaik dalam Shaklee.

Selain menjadi Pengedar Shaklee di kawasan Klang dan sekitarnya, saya juga menyediakan perkhidmatan konsultansi, blogging dan latihan. Bagi mereka yang ingin menceburi bidang bisnes online Shaklee, sangat-sangatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya segera, kerana anda adalah protege yang saya nanti-nantikan.

Jom Shaklee hari ini!

 

 

BISNES YANG DICEBURI

Selain perniagaan suplimen kesihatan Shaklee, saya juga sangat sukakan blogging. Dan sambil-sambil bisnes Shaklee, saya juga mengambil upah membuat blog orang yang turut sama nak buat bisnes secara online menggunakan medium blog dan website.

Dengan blog, saya bebas dan happy berbisnes online sambil duduk di rumah menjaga anak-anak.

 

HUBUNGI SAYA

Jom, ikuti website dan blog saya di www.mirahamzah.com dan kenali banyak product Shaklee sambil berkongsi cerita.

Untuk sebarang pembelian Shaklee boleh klik BELI SHAKLEE dan sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya:

Whatsapp sahaja: 019-282 1775

Facebook: Mira Hamzah

Instagram: miravitashop

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]