TIPS MENGHADAPI PEROKOK KETIKA RAYA

Nanti bila balik beraya ni.. ramailah orang yang puasa rokok sebulan, kita boleh nampak dia hisap rokok macam dah tak

Read more

SAKIT BUAH PINGGANG: SIMPTOM DAN PENYEBAB

Dalam 2 bulan lepas Mira dapat call daripada seorang kawan yang jugak senior Mira kat sekolah dulu. Dia mengidap penyakit

Read more

PENURUNAN BERAT BADAN RENDAHKAN RISIKO DIABETIS

Assalamualaikum. Baca tak berkenaan pre-diabetic yang Mira post baru-baru ni? Hmm.. seram bila kita tak tahu yang kita ni sebenarnya

Read more

Sebab Vitalea Shaklee Dalam dalam senarai Top Ten

MANFAAT UTAMA VITA-LEA SHAKLEE Penambah Tenaga Segera Membantu sistem memori Memberi daya fokus yang lebih tinggi Memberi kecergasan tubuh dan

Read more

Manfaat Collagen Powder Shaklee

Semakin kita berusia, tubuh kita menghasilkan semakin kurang dan kurang kolagen . Ini mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus,

Read more