Pengedar Shaklee Shah Alam

Bagi mereka yang nak cari suplimen Shaklee kat area Shah Alam. Boleh contact Agen Sah Shaklee Shah Alam iaitu Mira atau suami Mira (Azhar). Bagi nak nak kami pos suplimen anda, boleh je kami pos terus. Dan bagi yang nak kami hantar suplimen yang anda tu, terus ke pejabat atau ke rumah anda, just contact sahaja Pengedar Shaklee Shah Alam, Whatsapp Mira 019-2821775.

Pengedar Shaklee Shah Alam

Bagi sesiapa yang memerlukan produk Shaklee, boleh berhubung terus dengan kami secara wasap, atau call terus. In shaa Allah, kami bantu.

 

KLIK sini untuk WHATSAPP
PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Asal-Usul Pengedar Shaklee Shah Alam

Mira berasal dari Kulim Kedah, manakala suami Mira pula orang Banting, Selangor. Kami berdua adalah Pengedar Shaklee Shah Alam yang sangat aktif dalam bisnes Shaklee, beroperasi di sekitar kawasan Shah Alam, Subang dan Klang. Kawasan COD adalah disekitar Shah Alam, Subang, Sunway, Bandar Klang, Banting, Pulau Carey dan Morib.

Bagi mereka yang ragu-ragu nak pilih suplimen Shaklee, boleh hubungi kami. Kami sediakan khidmat perundingan tentang suplimen yang sesuai dengan fokus kesihatan anda. Sebab suplimen perlu diambil dengan cara betul. Barulah nampak hasil dan tidak merugikan duit anda.

Harga yang kami tawarkan adalah harga yang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee, dan kami memang tak main-main bab pusing-pusing harga ni. Kestabilan harga ni penting, sebab kami jaga kualiti kami sebagai Pengedar Shaklee Shah Alam, dan perkhidmatan kami adalah untuk merka yang serious nak menggunakan suplimen semulajadi. Jadi kami akan bantu mereka untuk memilih suplimen yang terbaik, iaitu Suplimen Shaklee.

 

Saya Nak Order Shaklee !!!

 

 

Bimbingan Doktor dan Konsultansi Produk Shaklee

Setiap pelanggan kami, akan kami berikan jadual makan suplimen dan bimbing cara pemakanan. Ini penting sangat, kerana pelanggan kami bukan sahaja cakna tentang suplimen yang sihat, tapi pelanggan akan lebih cakna tentang cara hidup sihat. Bimbingan kesihatan yang kami berikan adalah berdasarkan bimbingan dari doktor perubatan, doktor pakar dan pihak nutrisi.

 

Pengedar Shaklee Shah Alam

Dengan bimbingan doktor, pakar pemakanan, pakar laktasi, kami bantu ramai orang yang menggunakan suplimen Shaklee, dengan lebih baik, berkesan dan berbaloi.

 

Pengalaman kami dalam menggunakan Shaklee adalah sejak tahun 2015. Waktu tu Mira hamilkan anak ke 4 dan mempunyai komplikasi ketika hamil. Dan bermula dengan kesan yang baik selepas menggunakan suplimen Shaklee, Mira terus sign up dan konsisten menggunakan Shaklee sehinggalah selepas bersalin dan sehingga kini, kami terus sebarkan kebaikan kepada anak-anak dan keluarga.

Bagi Mira dan suami, suplimen Shaklee memang terbaik, bebas dari gluten, bahan kimia bahaya dan diproses secara semulajadi.

Jadinya, memang suka sangat dengan Shaklee dan sentiasa ada stok Shaklee yang fresh untuk mereka yang memerlukan.

Pilih dan Beli Shaklee

Hubungi:

Mira Hamzah Whatsapp: 019-2821775 untuk Rundingan Suplimen Shaklee, Beli Shaklee.

 

Pengedar Shaklee Shah Alam

Bisnes Shaklee

Bagi mereka yang minat nak buat side income atau full income, boleh hubungi Mira. Pengalaman tidak diperlukan. Sebab kami akan ajar dari zero ke hero. Google Marketing dan FB serta adds semuanya kami boleh bimbing anda untuk jadikan bisnes ini suatu yang dibanggakan. Hubungi Mira: Whatsapp: 019-2821775