Youth Shaklee Eye Treatment Rawatan Hitam Bawah Mata

Anda ada masalah Mata Bengkak, Mata Sembap, Kulit Sekeliling Mata Berkedut, Eye-Bag Mata, Hitam Bawah Mata. Jom baca artikel menarik tentang Youth Shaklee Eye Treatment daripada Youth Skin Care Series, iaitu Krim Mata – Youth Restoring Eye Treatment.

Youth Restoring Eye Treatment

Krim Mata Shaklee – Youth Shaklee Eye Treatment, yang baru diperkenalkan di Malaysia October 2018

 

Hai korang semua. Thanks baca blog Mira. Bulan Oktober 2018 ni, ada berita yang best dari Shaklee Malaysia.

Selepas Youth Skin Care Series, Shaklee keluarkan pula Krim Mata yang baru – Youth Shaklee Eye Treatment atau Youth Restoring Eye Treatment.

Kalau dulu ada Krim Mata Shaklee Enfusell kan, tapi yang kali ni jauh lebih bagus dari yang lama, sebab Shaklee dah tambah baik segala kandungan dalam krim mata baru ni, dan membuktikan keberkesanannya jauh lebih baik. Selain tu banyak kelebihan krim mata ni. Jom tengok dulu video Eye Cream ni.

Kenapa Youth ada Eye Cream pulak?

Youth sangat sensitif dengan kehendak pelanggannya untuk dapatkan kulit yang cantik dan bersih, yang sihat. Bukan saja kulit muka. Youth juga menyediakan krim mata, untuk kecantikan dan kesihatan kulit mata.

Tapi tak semua skin care hadir dengan siri penjagaan mata. Ini sebab kulit bawah dan atas mata lebih sensitif berbanding dengan kulit di sekitar muka. Disebabkan itu, kita sebagai pengguna perlu berhati-hati dalam memilih krim mata.

Jadi, Shaklee memastikan semua skin care Shaklee Youth, termasuk Krim Mata Shaklee – Youth Shaklee Eye Treatment dapat kelulusan daripada pakar kulit (dermatology tested) dan pakar mata (opthamologist tested).

 

Kebaikan Krim Mata Shaklee – Youth Shaklee Eye Treament

Semakin kita berusia, semakin kurang penghasilan kolagen dalam badan kita. Kolagen bukan sahaja untuk kecantikan dan keanjalan kulit muka dan badan. Ianya juga perlu untuk menganjalkan kulit di sekitar mata.

Jika kita selalu terdedah dengan komputer, telefon dan kerja-kerja yang buatkan kita tertekan, atau banyak pencemaran dari makanan dan kehidupan seharian kita, mata kita akan jelas nampak tidak sihat.

Mata adalah satu kawasan tubuh yang sangat berikan implikasi atau kesan ketara. Samada kita sihat, letih atau stress, mata kita akan menunjukkannya. Walaupun kita cuba tutup dan pudarkan kulit sekitar mata kita dengan pelbagai krim foundation, tapi penuaan kulit mata akan menunjukkan jelas bagaimana kesihatan kita sebenarnya. Yang paling tak best, kalau lkulit mata kita kusam, ada eye-bag, ada dark-circle (lingkaran gelap) buatkan keseluruhan muka kita nampak tak sihat atau tak bermaya. Itu yang kita kena cepat-cepat atasi dengan msalah-masalah kulit mata ni.

 

Kenapa Mesti Youth Shaklee Eye Treatment ni?

Salah satu sebab adalah bahan-bahannya yang 100% vegan atau 100 peratus bahan berasaskan botani. Tak ada bahan kimia bahaya dan berkesan.

Bahan-bahan dalam Krim Mata – Youth Shaklee Eye Treatment ni adalah:

  • Peptide Blend

Ni adalah bahan yang sangat-sangat diperlukan oleh mata dan kulit yang kurang protein. Semakin kita berusia atau semakin kulit kita terdedah kepada pencemaran, peptipe kurang dihasilkan dan kulit kita akan jadi lambat untuk diperbaharui.

Jadi, bila pakai Eye Treament Cream ni, kulit mata akan diperbaharui denagn sel-sel yang sihat dan muda. Mata kita pun akan lebih sihat, dan nampak lebih segar.

 

  • Ekstrak Lotus Japonicus dan ekstrak buah Schisandra Chinessis

Tumbuhan yang bernama Lotus Japonicus ni adalah legume liar yang tergolong dalam famili Fabaceae. Tumbuhan ni saaangat kaya dengan bahan protein, yang bantu menyokong penghasilan kolagen. Selain itu, ia bantu penyerapan nutrien ke dalam kulit dengan lebih efisyen.

Bahan Utama Youth Restoring Eye Treatment

Lotus Japonicus Bahan Utama dalam Youth Restoring Eye Treatment

 

  • Ekstrak Licorice

Orang zaman dulu-dulu pun dah gunakan ekstrak tumbuhan ni, iaitu namanya Licorice untuk cerahkan kulit, kurangkan cela-cela pada kulit wajah, bantu sembuhkan masalah-masalah kulit yang lain, dan juga untuk kesihatan rambut.

Dalam Krim Youth Restoring Eye Treatment, Licorice bantu untuk cerahkan lingkaran gelap bawah mata. Jadi mata yang sembap dan kemerahan akan berkurangan dan lama-kelamaan hilang bila kita konsisten gunakan krim ini.

Bahan Utama Licorice dalam Youth Restoring Eye Treatment

Bahan Utama Licorice dalam Youth Shaklee Eye Treatment

 

  • Asid Hyaluronic

Biasanya bahan ini digunakan untuk melindungi mata dari sinaran UVBs yang selalunya akan menyebabkan cela hitam dan pigmentasi pada kulit. Dalam Youth Shaklee Eye Treatment, Hyaluronic Acid digunakan untuk tujuan yang sama, malahan ia juga bantu untuk menyerap banyak air untuk kelembapan kulit kita. Jadi kulit mata akan jadi moist dan lebih lembut.

 

  • Vital Repair dan Polifenol dan Anggur Muscadine

Elemen khas ini dicipta oleh sains Shaklee yang berfungsi untuk melindungi kulit mata dari kesan radikal bebas dan, memperbaharui sel-sel dari peringkat DNA, melancarkan aliran darah, membantu pembentukan kolagen dan elastin.

 

Siapa Perlu Pakai Krim – Mata Youth Shaklee Eye Treatment ni?

 

Ramai yang tak menyedari, kesihatan kulit mata menunjukkan kesihatan keseluruhan wajah kita. “Dari mata turun ke hati” itulah peribahasa yang sangat berkait rapat dengan kesihatan wajah dan keseluruhan tubuh kita.

 

Youth Restroring Eye Treatment

Mata kita yang sihat atau kusam akan menggambarkan keadaan wajah kita seluruhnya.

 

Jadi, yang bagusnya krim Youth Shaklee Eye Treatment ni dapat bantu mereka-mereka yang sering:

  • Ada Garis-Garis Halus dan Kedutan di sekeliling kulit mata.

  • Mata yang sembap, ada lingkaran gelap dan eye-bag.

  • Mereka yang sering tidur lewat seperti pelajar universiti, pekerja shift, etc.

  • Mereka yang sering menggunakan komputer dan telefon pintar.

  • Mereka yang nampak lebih tua dari usia sebenar.

  • Mereka yang bekerja terdedah dengan pencemaran luar.

  • Mereka yang seringkali stress.

  • Lelaki dan perempuan pun boleh pakai krim ni tau. Best kan!

 

Jangan risau, Youth Restoring Eye Treatment telah melalui banyak ujian klinikal dari pakar mata (opthamologist) dan pakar kulit (dermatologist) Shaklee. Terbukti, Eye Cream Shaklee ini tidak ada bahan-bahan terlarang, bahkan Berkesan sangat pada kulit mata, dan HALAL.

 

KESAN KETARA SELEPAS PENGGUNAAN SEAWAL 7 HARI

Tak sangka juga ye. Baru aje Youth Shaklee Eye Treatment ini dilancarkan oleh pihak Shaklee, tapi ramai dah yang tanya-tanya pasal eye treatment cream ni, dan ramai juga yang dah cuba Shaklee Eye Cream Shaklee ni. Keputusan yang mereka dapati adalah:

  • Garis dan kedutan di sekeliling mata berkurang seawal 7 hari sahaja!. Wowo.. macam susah nak percaya produk 100% vegan ni boleh cepat sekali tindakannya kan? Tapi itu lah hakikatnya.
  • Mata sembap pun dah berkurang dan kulit sekitar mata makin tegang.
  • Lingkaran Gelap Bawah Mata dan Eye-Bag bawah mata pun semakin berkurangan.
  • Keseluruhan wajah nampak lebih muda berbanding sebelum nya.

 

Youth Restoring Eye Treatment

Lihat kesan penggunaan Youth Restoring Eye Treatment Cream dalam masa 7 hari sahaja. Ketara kannn? Garis-garis halus bawah mata, sembap dan lingkaran gelap bawah mata perempuan ni, dah ketara KURANG!

 

Dan semua ni berkesan dengan cepat disebabkan oleh bahan-bahan asli yang 100% semulajadi. Tiada langsung bahan kimia yang terlarang. Dah diuji oleh pakar mata dan pakar kulit dan krim ini tak menyumbat liang-liang roma tau.. Super Cool kan… Best sangat.

Selain tu, yang Mira suka sangat adalah, krim mata ni ada ‘cooling-tip’ yang diperbuat daripada bahan metal. Cooling tip ni lah yang bantu mata dapat kesan sejuk.

Bila ada kesan sejuk, ianya akan buatkan kita lebih relax dan akan merangsang pengedaran darah yang lebih baik. Kulit yang warnanya kusam dan lebam akan kembali segar.

Selalunya orang gunakan tangan nak apply krim ni kan. Tapi Shaklee Eye Cream ni adal tip yang istimewa. Walaubagaimana pun, terpulang kepada individu yang masih terbiasa gunakan jari, untuk sapu krim ni.

YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

YOUTH RESTORING EYE TREATMENT ‘Cooling Tip’ memberikan efek sejuk pada mata, waktu kita apply krim ni di sekitar kulit mata.

 

Kalau urut guna cooling-tip ni, bestnya rasa. Sejukkkk aje macam pergi buat rawatan kat spa pulak. Jadi dengan ada Eye Cream Cooling-Tip ni, tak payah la kita guna jari (tapi kalau nak guna jari jugak pun boleh jer), tak perlu nak tepek timun bagai sebelum tidur tu.

Cara nak pakai Youth Shaklee Eye Treatment ni pun senang aje. Apply krim (samada dengan Cooling-top atau dengan jari) dan buat urutan dalam arah membulat.

Apply krim ni selepas guna toner Youth tau. Baru lah letak Youth Ageing Cream atau Youth Night Cream atau Youth Serum atau apa sahaja Youth Skin Care Regime yang korang dah ada. Kalau masih tak pasti, boleh hubungi Mira – 019-2821775 untuk tanya cara terbaik untuk gunakan krim ni.

Kalau belum ada Skin Care Set Youth, boleh cuba Youth Starter Set, atau boleh juga beli Radiance Set yang dilancarkan sekali dengan Youth Restoring Eye Treatment ni, dengan harga promosi bulan ni.

Cepat-cepat grab Promosion Shaklee Bulan Oktober ni dan Order sekarang dari Pengedar Shaklee Klang. Dapatkan consultancy percuma serta servis yang tiptop sepanjang anda gunakan Produk Shaklee ni.

Youth Restoring Eye Treatment krim

Harga Youth Eye Treatment krim tertera seperti dalam poster

 

 

KLIK PADA GAMBAR DI BAWAH UNTUK MEMBUAT PEMBELIAN SECARA ONLINE

YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

Klik pada gambar untuk beli secara online melalui Shaklee2u.com.my

 

Atau melalui saya, Mira Hamzah. Whatsapp saya segera dan saya bantu anda membuat pilihan.

Beli Shaklee Online

Klik sini untuk Whatsapp saya secara langsung

 

Untuk sebarang nasihat tentang Skin Care Shaklee, Nak Beli Suplimen Shaklee atau nak tanya Harga Produk Shaklee, atau buat Bisnes Shaklee, Daftar Ahli Shaklee atau nak tahu Kebaikan menjadi Ahli Shaklee, boleh berhubung dengan saya Mira Hamzah, Pengedar Shaklee Klang dan Pengedar Shaklee Shah Alam. Whatsapp terus untuk maklum balas yang lebih efisyen dan pantasss.

Pengedar Shaklee Ahli Shaklee

Hai Sayalah Mira – Pengedar Shaklee, Perunding Suplimen Kesihatan Anda, COD Kawasan Klang – Shah Alam – Banting