CARA NAK KURANGKAN POWER CERMIN MATA

RABUN. Istilah yang pada zaman sekarang ni.. dah jadi biasa. Ramai yang dah pakai spek mata dan power rabun pun boleh tahan semuanya. Tambah pula lagi bila time nak tidur dah tutup lampu masih terang cahaya smart phone. Sebab tu power mata semakin meningkat dan tak tahu macamana cara nak kurangkan power ceemin mata.

 

 

Memang gaya hidup kita macamni sekarang ni..👆🏽

Nak larang jangan tengok fon pun, dah tak boleh.. sebab masing-masing ada yg punya sebab sendiri.

 

TANPA MATA YANG SIHAT, KITA SUSAH MELIHAT

Sebenarnya kita boleh jaga mata kita. Macam kita jaga tubuh badan kita.. Caranya adalah kita beri nutrisi khas untuk mata kita jugak. Sebab mata kita tak berhenti bekerja, melainkan waktu tidur.

 

SUPLIMEN BERKESAN DAN MURAH

 

Carotomax Shaklee ada semua yg kita tak mampu nak makan setiap hari, utk jaga mata kita. Harganya pun memang berpatutan dengan kualiti dan bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk mata kita.

 

Tak mampu nak makan tu mungkin dari segi kos bahan nak makan, atau tak mampu nak telan semua tu serentak, dalam masa sehari.

 

NUTRISI UNTUK MATA KITA

 

💜Alfa-karotin
Untuk penglihatan malam, mata sihat, halang penyakit degenerasi mata.

💜Beta-karotin
Baiki kulit dan pemulihan luka.
Pertingkatkan sistem imun tubuh, kurangkan risiko kanser usus,payudara dan kanser prostat (lelaki).

💜Lycopene
Antioksidan nya byatkan awet muda pada organ. Jaga kesihatan serviks dan degupan jantung.

💜Astaxanthin
Melindungi kerosakan sel-sel dan salur darah dari kolestrol LDL

💜Lutein
Menghalang risiko katarak, penyakit makular dan glaukoma

💜Zeaxanthin
Menapis cahaya gelombang biru pendek yang bahaya pada mata. Bantu lawan sel awal kanser payudara, sel awal kanser ovari, sel awal kanser serviks.

Yang tak mampu kita makan setiap hari👇🏼

1 hidangan carotomax ada:
💚89 hidangan rasbery

💚102 biji pisang

💚714 hidangan aprikot

💚113g ikan salmon

💚285 hidangan grapefruits

 

HUBUNGI PENGEDAR SHAKLEE AKTIF ANDA

 

Jika anda ada masalah mata, atau fokus  kesihatan mata anda. Hubungi Mira untuk konsultansi nutrisi mata anda dan order.

 

Stok tersedia. Dan kami menyediakan perkhidmatan COD dan pos.

 

Nak mudah order.. wasap aje Mira.

019-2821775

www.wasap.my/60192821775