Mira cuba-cuba JAHIT TUDUNG SARUNG BER-AWNING

Mencabar jugak buat tudung berawning ye.. bahagian awning tudung tu, asyik lari-lari. Dah tetas.. silap bubuh awningnya terbalik pulak dah.. tetas semula bahagian awning tudung (kesan effect akibat dari malas bubuh jarum peniti..berlagak pandai kunun😝)

1st attempt ni.. buat jugak walau tak reti buat tudung awning. Dengan takde pola bagai. Main taram aje. Buat awningnya dulu lepastu baru cantum  tudung dengan kain. Tengok tudung2 sarung tu. Sambil imagine dalam kepala sambil jahit… Zressss siap.. kehkeh.

Jahit tepi pun tak.. hanya jahit zigzaq supaya tak berbulu.. haha.. punyalah malaih nak jahit tepi. Harapnya ini bukan lah tudung pakai buang..🤣

Bukan takdak mesin jahit tepi, tapi serious malaih nak pasang.. sejak pindah sini, memang dok dlm kotak lagi..

Ni kalau tukang2 jahit tengok tudung ni, agaknya muntah deme.

Jangan muntah kat blog Mira ye..

Pandangan sisi jahit tundung awning

Pandangan sisi awning

Kalau muntah-muntah disebab preggy, meh beli set hamil Shaklee dengan Mira.

In shaa Allah consultation percuma setelah jadi customer Mira tau.

Kalau kome tak preggy, kot angin2 biasa.. Meh roger Mira jugak, kome boleh ber-alfalfa Shaklee dengan peppermint Shaklee ..hehe

Gurau-gurau aje tau..😊

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan vitamin Shaklee.. boleh terus wasap Mira www.wasap.my/60192821775.

Atau boleh follow Mira.

FB: Mira Hamzah

FB Page: Pengedar Vivix & Produk Shaklee Klang