TENAGA SEGERA YANG SELAMAT

KECIK-KECIK CILI PADI

Coq-Trol SHAKLEE berikan tenaga ekstra, selamat dan berkesan

Coq-Trol SHAKLEE berikan tenaga ekstra walaupun tak cukup tidur, berpuasa dan letih seharian pada hari seblumnya

Penat nak pikir tajuk apa sesuai untuk ‘sikecik’ ni.

Tapi takpe, tak kisahla.. sebab Mira tau, orang kita la ni, nak extra energy utk double up kerja hakiki dan kerja tepi. Tambah plak nak raya pulak ni..

Seriously, Mira dah makan 2 kali ‘sikecik’ ni.. tapi yang semalam buatkan Mira energetic dari bangun soq (sahur) sampai jam 6.15 pm tadi.. haha.

Asalnya makan, sebab Vivix habih dah.. so makan la Coq-Trol. Sebab dalam Coq-Trol ada Resveratrol yang ada dalam Vivix.

Saja buat 1 set stretching pagi tadi.. as usual la.

Tapi lepas tu memang bertenaga bak hang..padahal tidoq lewat kot semalam, sembang sakan ngan Mama (jarang2 balik kampung kan).

Pukul 6 petang lbh baru rasa letih.

Kalau orang yang bekerja, ok la kan.. tak ngantuk kat tempat kerja dan cergas je, sampai balik rumah.. cergas sampai siap juadah berbuka.

Tu yang bestnya Coq-Trol ni. Mira suggest sangat kome yang nak tenaga lebih.. ambik Coq-trol ni. Seriously cengginiπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Offer Coq-Trol bulan ni best jugak.. beli 3 botol.. dapat 10% diskaun.

Mai wasap Mira utk grab CoqTrol ni..

πŸ˜„πŸ‘πŸ»

#pengedarShakleesijangkang #projekslimfitByMira #fathonahsmartbiz