KERATIN: Elemen penting untuk kulit cantik dan sihat

Keratin adalah protein yang melindungi sel ephithelial daripada rosak atau pun stress. Ia membantu membina kulit luaran manusia.    

Read more

TIPS BANYAKKAN SUSU IBU

TIPS UNTUK IBU YANG KURANG SUSU   Sebenarnya.. bagi ibu-ibu yang boleh menyusui bayinya sepanjang tempoh berpantang.. Atau.. Ibu yang dapat

Read more

Healing Crisis

Ramai pulak member yang makan Shaklee, beli kat SID lain tapi mai tanya kat aku.. haih..   Kalau ikut mentor

Read more

Jom detox bersama VIVIX

Hi kome2.. bulan lepas dah grab VIVIX ke?   Ni mira nak share sikit pasal kebaikan detoks dengan VIVIX shaklee..

Read more