6 TIPS BERI KONSULTANSI PRODUK

Sekarang ni kan.. memang ramai yang dah jadi peniaga. Kalau dulu yang mana rasa selesa menjadi pekerja makan gaji sahaja.. kini dah beralih dengan kerja part time iaitu bisnes.                               Dalam bisnes sendiri semestinya kita terasa bila kita...

Aku perati Maknjang aku..

Hujung minggu lepas.. aku jaga mama kat hospital. Mama lepas buat operation polyps kat belakang rongga nasalnya. Papa pulak dah jaga mama sejak hari isnin admit ward tu.. jumaat hari yang aku sampai papa demam. Maknjang and Auntie Norria pulak sampai dengan niat lawat...