OmegaGuard Shaklee

 

THURSDAY, 13 OCTOBER 2016

Omega Guard Shaklee

Bila waktu pagi dlm kesibukan..tak sempat nk post kt fb.. tpksa la ku godek2 fb yg dah terkebawah utk reposting.. supaya org ingt jugak produk shaklee ni..dan org yg post tu..ewah.. �

Ni nak share kebaikan dan manfaat Omega Guard..

Banyak sgt kebaikan.. tak larat nk type pjang2.. ni antaranya..😃😃😃

🍄 Rawat penyakit kencing kotor.

🍄 Halang pembekuan darah yang abnormal, Mencegah penyakit saluran darah dan strok.

🍄 Membantu perkembangan otak janin dan memori.

🍄 Mencegah nyanyuk

🍄 Menurunkan tahap kolestrol dlm darah

🍄 Mengurangkan risiko myocardial infraction dan penyakit jantung.

🍄mencegah migrain

🍄 Bantu kurangkan alahan kulit (allergic)

🍄Mencegah lelah dan hepatitis

🍄Cegah sakit buah pinggang

🍄 cegah kanser paru2, payudara, prostat, kolon

🍄dapat merangsang keaihatan hati selepas pembedahan.

🍄 bantu pankreas berfungsi dgn lebih effective.

🍄 Bantu pembentukan rawan bagi sakit bahagian sendi

🍄 Bantu mengurangkan sakit Gout

🍄 Bantu mengurangkan rasa sengal dan elok di ambil bersama Ostematrix.

🍄 Jika diambil bersama GLA, dapat menstabilkan hormon

Omega Guard mmg sinonim dgn kanak2..Anak mira semuanya memang feveret depa la omega guard

Mak depa plak kene makan omega guard sbb compliment dengan ostematrix dan b-complex untuk slipped disc dan sengal badan

Pak depa plak makan omega guard compliments dengan carottomax utk silau dan rabun.

Sebab tu 2 botol sebulan mmg tak cukup kat rumah mira ni..

Korang pun kalau nak beli minyak ikan, cari minyak ikan.yang tulen tau. Tulen maksud kat sini adalah.. minyak ikan lagi banyak dari lemak ikan. Nak senang beli aje omega guard shaklee. 90% memang minyak ikan. Kalau brand lain xpandai nak komen. Nak test jugak? Buat macam ni.. ambik minyak ikan.yang korang beli tu.. masukkan dalam fridge (sejuk beku) sanpai 5-10 jam. Tengok.. beku ke tidak minyak ikan tu.. kalau beku.. sah! Lemak ikan lagi banyak dari minyak ikan. Kalau tak beku maksudnya minyak ikan lagi banyak dari lemak.. haa.. gitew.

Ha.. kan dah janji post ni tak panjang 😂😂

Ok kalau nk Omega Guard ni harga promo sepanjang Oktober aje tau..
Call MIRA untuk order..
Free consultation tau..

Shaklee Independent Distributor

Sijangkang, Klang, Bukit Tinggi, Banting

Mira
019-282 1775

Mira Hamzah

A WAHM, (work-at-home-mother) with 4 beautiful children. 9 years working experience. 7 years experience as a Safety and Health Officer at Sime Darby Plantation Sdn Bhd. Looking for a good opportunity in taqwa to Allah. Take care all my amanah: my children and my health related business: Shaklee online business.

3 thoughts on “OmegaGuard Shaklee

  • 13 January 2017 at 8:19 pm
    Permalink

    Hey there I am so delighted I found your weblog, I really found you
    by error, while I was browsing on Aol for something else, Anyways I
    am here now and would just like to say kudos for a fantastic post and a all
    round interesting blog (I also love the theme/design),
    I don’t have time to read it all at the minute but I have
    book-marked it and also added your RSS feeds,
    so when I have time I will be back to read a great deal more, Please
    do keep up the great work.

    Reply
  • 15 January 2017 at 10:09 pm
    Permalink

    produk dari shaklee memang dah terbukti banyak membawa kebaikan..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge