VIVIX – ANTIOKSIDAN HEBAT

Vivix Antioksidan Hebat Pernah dengar Vivix? Pernah kan. Sebenarnya kalau nak tahu Vivix ni adalah sejenis minuman botanik yang mempunyai kuasa Antioksidan yang Hebat. Sebabnya, dalam Vivix Antioksidan Hebat ni ada campuran polifenol yang sangat aktif. Pihak Shaklee...

Hot Selling Product Shaklee

Assalamualaikum dan selamat tengahari..   Ni Mira dalam dok buat kerja-kerja rumah, sambil dok type panjang berjela info berkenaan Shaklee.   Kalau ade customer yang pm nak tanya info ringkas berkenaan satu-satu product Shaklee, kadang-kadang tak jumpa mana letaknya...

Healing Crisis

Ramai pulak member yang makan Shaklee, beli kat SID lain tapi mai tanya kat aku.. haih..   Kalau ikut mentor aku cakap.. beli kat SID tu, mintak advice SID itu lah.. sebabnya kita belajar pergi kelas kos ratus2.. ribu2.. dan cari rezeki.. melalui konsultansi....