Hot Selling Product Shaklee

Assalamualaikum dan selamat tengahari..

 

Ni Mira dalam dok buat kerja-kerja rumah, sambil dok type panjang berjela info berkenaan Shaklee.

 

Kalau ade customer yang pm nak tanya info ringkas berkenaan satu-satu product Shaklee, kadang-kadang tak jumpa mana letaknya notes tu.

 

So Mira fikir eloklah Mira letak kat blig nih supaya senang orang boleh baca bila-bila dan senang jugak Mira nak rujuk semula nanti.

 

Ni ada beberapa info manfaat yang ringkas berkenaan produk Shaklee yang top selling:

OMEGAGUARD (Minyak ikan terbaik)

Kalau nak detail pasal Omegaguard, boleh baca di sini.

Fungsi Omegaguard ni banyak, antaranya adalah:

Alahan, batuk kahak, kawal kolestrol, jaga jantung dan supplement untuk otak, tingkatkan imun badan, strok, saluran darah tersumbat, tekanan darah tinggi. Ibu hamil, berpantang dan menyusu.

 

VIVIX

Seperti yang diwar-warkan.. Vivix ni banyak dah membantu pesakit-pesakit kronik kembali menjalani hidup seperti sebelumnya..iaitu sebelum dia memgalami sakit kronik.

Vivix menangani masalah inflamasi sel yang teruk sehingga menyebakan penyakit.

Kat bawah ni Mira senaraikan sikit kelebihan menggunakan Vivix:

Kesihatan sel-sel dari peringkat kromosom, supplement untuk strok, alzheimers; awet muda, melawan sel kanser, melawan diabetes, bantu atasi masalah prostat, masalah rahim, falopian, banyak lagi.

 

OSTEMATRIX

OOstematrix pulak selalu dikaitkan dengan kalsium untuk tulang yang rapuh (osteoporosis). Tapi sebenarnya ostematrix bulan sekadar kalsium. Ada Boron, Fosforus, Vit D, Magnesium. Semua mineral ini sangat berguna dan banyak kelebihannya untuk masalah-masalah lain seperti:

Migraine, senggugut, sembelit, masalah penghadaman, abdominal pain, osteoporosis, lenguh2, sakit sendi, kejang urat, ibu hamil, berpantang dan menyusu, masalah gigi dan gusi kerap berdarah.

 

VIT-C PLUS

Vitamin C Shaklee atau nama penuhnya Sustained Release Vit-C Plus sebenatnya lain daripada Vit C yang lain.

 

Ia hadir bersama cofactor iaitu bioflavonoid. Selain tu kelebihan Vit C ni juga, ia melepaskan Vit C yang diperlukan dengan sendirinya.. setiap biji dapat membekalkan vit c ke dalam darah pada setiap jam, selama 5 jam sehari.

 

Berikut info mudah berkenaan Vit-C Plus:

Bekal vit c ke dalam darah setiap jam. Bantu repair segala sel dalam tubuh, Penyembuhan luka pembedahan, bantu buat kolagen, vitamin untuk kulit yang cantik, bantu masalah gusi berdarah, gusi bengkak, periodontis (gusi menyusut), cepat lebam-lebam, demam, selsema, tingkatkan imun tubuh, baiki insomnia dan stress. Untuk semua wanita dan lelaki.

 

VITA – E COMPLEX

Selain daripada mencantikkan kulit dan menghalang pembentulan jeragat, Vita E banyak kelebihannya. Antaranya:

Kesuburan untuk lelaki dan wanita, menyeimbangkan semua hormon dalam tubuh, bantu masalah keguguran, memperbaiki kemandulan, senggugut, melindungi jantung.

Selain dari product ESP, minuman soya yang mempunyai asid amino perlu yang lengkap adalah dalam Mealshakes.

Berikut adalah sebahagian manfaat melashakes:

Milk booster bagi ibu menyusu, tingkat selera makan, sesuai bagi kanak-kanak, pelengkap nutrisi- 24 jenis vitamin untuk anak-anak besar dengan sihat, protein tumbuhan baik untuk sistem penghadaman.

 

ESP (Protein soya)

Diperbuat daripada kacang soya bukan GMO. Diljndungi khasiatnya dengan proses yang khas. ESP bukan sahaja digunakan oleh wanita menyusu sebagai milkbooster. Tapi juga untuk kelebihan dan manfaat yang lain seperti di bawah:

 

Kesihatan kulit, kuku cantik, memperbaiki masalah jeragat, memperbaiki masalah kesuburan.lelaki dan wanita, membantu pesakit jantung, mengawal kolestrol tinggi, membantu memgurangkan bengkak pada kelenjar prostat bagi pesakit prostat, membekal tenaga segera kepada wanita dan lelaki, sebagai meal replacement sementara menunggu makan makanan berat, menguruskan badan, membantu menahan rasa lapar, detoks dan melawaskan, memulihkan sel-sel badan yang kurang sihat.

 

VITALEA

Vitalea adalah vitamin terulung dan paling tua sejak zaman Dr. Forrest C. Shaklee. Kalau nak tahu Vitalea berasal dari nama asalnya iaitu Vitalized Mineral.

Nama panjang ni akhornya orang lain ambil untuk komersil kan istilah yang lebih pendek iaitu Vita-Min, dan jadilah istilah vitamin yang kita ada sekarang ni.

 

Vitalea adalah multivitamin pertama di dunia dan menjadi pelengkap nutrisi harian. Pemberi tenaga segera, atasi masalah HB rendah bagi ibu hamil, baik untuk kesihatan buah pinggang, jantung dan kesihatan organ hati.

 

B-COMPLEX + Asid Folic

Ramai yang menganggap B-Complex hanya diperlukan ketika hamil atau ketika sakit sendi dan otot sahaja.

Vitamin B-Complex sangat diperlukan setiap hari. Bahkan Malaysia telah memansuhkan GST kepaa supplement B-Complex untuk menggalakkan rakyat Malaysia mengambil B-Complex sebagai supplement setiap hari.

Antara manfaat B-Complex yang dilengkapi asid folik ini adalah:

Mengatasi masalah kelesuan, bantu Alzheimer, stress, bantu tukar makanan kepada tenaga, rambut gugur, luka pembedahan, bantu bina sel darah merah, redakan senggugut, nafas berbau, meredakan alahan.

 

ALFALFA COMPLEX

Mira sejak 4 tahun memang mempunyai eczema yang teruk. Sehingga kahwin dan mempunyai 3 orang anak, eczema dan resdung Mira tetap ada. Kafang-kala perlu ambil ubat steroid dan NSAID untuk bantu kurangkan kegatHalan.

Sehingga Mira consume semasa berpantang anak ke4, alhamdulillah, mira tak sangka, masalah resdung, eczema dan keputihan Mira hilang.

Selain dapat membantu masalah seperti di atas, Alfalfa Complex juga dapat memberi manfaat seperti di bawah:

Cuci hati, darah, usus, keputihan dan senggugut, eczema dan resdung, beri tenaga pada otot, baiki pencernaan, buang asid urik bagi pesakit gout.

 

HERBLAX

Makcik Mira memang mempunyai masalah pembuangan yang teruk. Kadang-kadang memang dia terpaksa tubggu seminggu dan lebih, untuk membuang.

 

Perutnya lama-kelamaan cepat masuk angin dan beliau sering sakit perut dan abdomen. Perutnya juga keras, bila Mira pegang. Seolah ada benda padat dalam perut.

Lepas ambik herblax, aalhamdulillah makcik mira beritahu yang dia kembali segar, dan masalah pembuangan dah lenyap. Makcik juga kata dia berasa segar dan bertenaga. Tak macam selalu, dia kerap letih dan lesu selepas balik dari kerja.

Herblax ni antara top selling product. Antara kelebihannya:

Baiki pencernaan, sembelit, membersihkan najis yang tersekat lama dalam usus besar, bantu kesihatan otot usus supaya dapat actif secara normal, kempiskan perut.

 

LETCHITIN

Bantu serap vitamin A,D,E,K, bakar lemak baru, halang kejadian batu karang, salurkan oksigen yang cukup ke otak-halang alzheimer, kawal GDM bagi ibu hamil, darah tinggi, prostate lelaki, ringankan sembelit, kawal kolestrol, pelangsingan badan.

 

GLA

Bantu kesuburan, bantu atasi symtom PMS, kawal GDM bagi ibu hamil, bantu regulate hormon dalam badan tanpa menggangu usus, menentang sel kanser, halang komplikasi diabetes,masalah rambut gugur, lambatkan menopos, bantu melawan hot-flash bagi yang mengalami symptom menopos

 

Ni sebahagian sahaja daripada banyak supplement shaklee.

 

Nak order dan konsultasi..

 

Boleh hubungi Mira

019-2821775

 

COD sekitar Sijangkang, Bandar Parkland, Bukit Tinggi, Shah Alam, Telok Panglima Garang, Sg. Mas, Kulim dan kawasan sekitarnya.

 

Pos seluruh Malaysia.

 

FB: Mira Hamzah

IG: mira_nhm

website: www.mirahamzah.com

Healing Crisis

Ramai pulak member yang makan Shaklee, beli kat SID lain tapi mai tanya kat aku.. haih..

 

Kalau ikut mentor aku cakap.. beli kat SID tu, mintak advice SID itu lah.. sebabnya kita belajar pergi kelas kos ratus2.. ribu2.. dan cari rezeki.. melalui konsultansi. Consultancy kita bukan free..kalau nak bagi free hanya pada yang membeli dengan kita atau downline kita sahaja.

 

Ye aku akui.. tapi nak buatmacamana.. aku jenis lembut hati. Walau dah smash depa suh pi tanya kat SID depa beli tu.. depa nak gak tanya aku.. so aku.nak buat macamana dah.. dah itu ketentuan Allah depa mai tanya kat aku.. So aku jawab lah seadanya.

2 hari lepas member call.. dia makan vivix yang dibeli dari seorang SID yang lain.. dia now tengah menghadapi healing crisis.

 

Healing crisis adalah sesuatu yang bagus. Bukan sebaliknya.. kena faham yang tu. Healing crisis menunjukkan badan seseorang tu react dengan vivix secara positif.

 

Lain orang lain healing crisis nya..

 

Lain orang lain tempoh healing crisisnya..

 

Yang penting teruskan ambil vivix dan minum air sebanyak-banyaknya..

 

Sewaktu healing crisis.. sel-sel tengah dipulihkan.. ada juga sel yang dah tengah sakit dipulihkan.. ada sel yang teruk sangat (nekrosis) terpaksa disingkirkan dari badan. Kalau penyingkiran sel yang terprogram atau terancang kita panggil apoptosis.

 

Dalam tempoh ini jugak sistem imun tengah ligat membantu melawan dan membuang toksin dari badan.

 

Senang nak paham kita pikiaq macamni..

 

Bayangkan cat kereta kita ada yang dah lepuh2. Macam mengelupas gitu.. So kita nak tukar cat kereta. Kalau kita cat aje terus cat baru kat atas cat lama.. ok aje cantik pun.. cepat, senang kerja, entah-entah lagi murah. (Aku tak tau sgt bab-bab ni)

 

Tapi bertahan lama ke cat baru tu. Cat lama yang mengelupas kat dalam layer bawah tu still ada.. lama-kelamaan cat lama tu akan merosakkan pulak layer cat yang baru. Rosak cepat.. rugi duit.. kann..

 

So.. seeloknya kita kikis dulu cat yang lama.. kasi buang.. aku tengok cerita ‘count’ yang pakar buat kereta, cat dan design kereta tu.. dia sebut dalam.sarikata bahasa melayu – proses kikis cat ni disebut ’emplas’. Ha.. dah emplas cat lama.. pastu ratakan permukaan besi kereta, pastu baru cat baru kat atasnya. Cat tu akan tahan lama.. lagi berbaloi kann..

 

So back to our topic..

 

Tak heran la kalau makan vitamin semulajadi ade healing crisis yang sakit-sakit badan, lenguh sana sini… sebab sel-sel tengah dipulihkan.. ibarat tengah di emplas, ibarat tengah di ‘polish’.

 

Yang penting ikut aturan makan. Makan real food yang sebenar dengan betul. Waktu healing process kurangkan pengambilan gula dan cuba ambik sekali Vivix dengan OmegaGuard.. OmegaGuard adalah supplement yang tinggi asid lemak omega-3, yang sangat bagus untuk meredakan sakit-sakit badan dan sendi.

 

Kuatkan imun dengan ambik Nutriferon, vitamin C, ESP dan B-Complex.

 

Banyak sangat ???

 

Eh.. awak makan nasik dengan lauk pun pelbagai jenis kan.. pastu siang makan lain, malam awak nak menu lain pulak kan..kan..kannn….

 

So.. nak sihat.. jom la kita ikhtiar bebetul. Makan sayur n buah banyak2. Minum air bebanyak.. Tak rugi pun.. in shaa Allah awak dah buat yang betul. Supplement Shaklee is supplement yang natural. Ada klinikal dan landmark study lagi. :D. Tak caya gie gugel Landmark study. Hanya Shaklee aje yang ada Landmark Study..

 

Trust the #LandmarkStudy.

Trust me! ๐Ÿ˜€

 

Mira, WAHM Shaklee

019.2821775

Jom detox bersama VIVIX

Hi kome2.. bulan lepas dah grab VIVIX ke?

 

Ni mira nak share sikit pasal kebaikan detoks dengan VIVIX shaklee..

 

Sebab ape tau.. bukan aje VIVIX ni antipenuaan dan boleh bantu mengupgredkan kesihatan secara menyeluruh hehee.. tapi boleh juga untuk berdetoks. Haa.. best kann!

 

Ok ni ada manfaat yang semua yg dah beli atau nak beli vivix mesti tahu:

 

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™

13 Kebaikan Detox Programme bersama Vivix Shaklee

๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™

 

๐Ÿ’— Mengeluarkan dan membersihkan kotoran termasuk bahan toksik dan beracun daripada sistem tubuh

 

๐Ÿ’— Memperbaiki aliran darah ke organ organ dalam badan

 

๐Ÿ’— ย Kulit wajah lebih cerah, bersih dan glowing.

 

๐Ÿ’— Memperbaiki masalah penglihatan dan penghadaman

 

๐Ÿ’— Mendapat tidur yang baik dan berkualiti

 

๐Ÿ’— Membantu menurunkan berat badan dan dalam masa yang sama merendahkan paras kolesterol LDL

 

๐Ÿ’— Memperbaiki dan memperbaharui sel sel dari tahap sellular. Kulit akan nampak lebih bermaya dan segar.

 

๐Ÿ’— Nampak awet muda dari umur sebenar. Memberikan perlindungan anti oksidan serta melambatkan penuaan

 

๐Ÿ’— Badan akan berasa lebih ringan, sihat dan bertenaga dari sebelumnya

 

๐Ÿ’— Meningkatkan tahap imun badan terhadap penyakit

 

๐Ÿ’— Menyokong kesihatan otak, jantung dan sendi

 

๐Ÿ’— Mengurangkan simpton lelah, batuk, selsema dan sesak nafas.

 

๐Ÿ’— Menggalakkan kesihatan yang lebih baik secara keseluruhan

 

Ok.. sesape nak vivix, boleh Whatsapp mira. ๐Ÿ˜€

 

MIRA

019-2821775

Apa yang Membuat Resveratrol Antioksidan Yang Unik??

๐Ÿ˜ŠResveratrol adalah unik di antara antioksidan kerana ia boleh melintasi halangan darah otak untuk membantu melindungi otak dan sistem saraf.

 

๐Ÿ˜Š Kajian menunjukkan bahawa faedahnya adalah luas meluas, termasuk:

 

๐Ÿ€Melindungi sel-sel tubuh daripada kerosakan radikal bebas

 

๐Ÿ€Menghalang penyebaran kanser, terutama kanser prostat

 

๐Ÿ€Mengurangkan tekanan darah

 

๐Ÿ€Menjaga kesihatan jantung dan meningkatkan keanjalan dalam saluran darah

 

๐Ÿ€menormalkan tindak balas anti-radang

 

๐Ÿ€Membantu untuk mencegah penyakit Alzheimer

 

๐Ÿ’ƒ๐ŸปKerana resveratrol kelihatan begitu berkesan dalam menjauhkan pelbagai penyakit yang berkaitan dengan penuaan, ia sering dirujuk kepada suatu elemen yang boleh memanjangkan jangka hayat.. (dengan izin Allah)

 

๐ŸญKajian haiwan telah menunjukkan bahawa resveratrol membantu tikus gemuk berjalan lebih jauh dan hidup kira-kira 20 peratus lebih lama. Ia juga didapati boleh meningkatkan jangka hayat sel-sel manusia.

 

๐Ÿ˜ŠResveratrol juga seolah-olah menghasilkan pelbagai manfaat yang sama seperti senaman, dan ia akan menjadi faktor penggalak yang kuat untuk bersenam.

 

Resveraterol tidak digalakkan ambil serentak bersama ubat.

 

Sekiranya seseorang itu sedang sakit atau mengalami sesuatu penyakit atau baru didiagnose tentang simptom sesuatu penyakit, seeloknya ambil Resveraterol dalam jarak masa 2 jam atau lebih.

Walaupun tiada kajian sains yang sahih mengatakan kandungan Resveraterol akan merosakkan/menggangu fungsi ubat atau sebaliknya, atau membahayakan manusia sekiranya diambil bersama. Shaklee masih tidak menggalakkan resveratrol diambil bersama ubat atau NSAIDS (ubat bukan berunsur steroid).

 

Resveraterol ada dalam anggur muscadine. Anggur muscadine pula adalah salah satu daripada 4 bahan utama dalam VIVIX.

JANUARY 2017

PROMOSI VIVIX

Beli 6 PERCUMA 1 botol, Keahlian Percuma

Beli 2 botol dengan potongan 5% diskaun, Keahlian Percuma.

Untuk ketahui lebih lanjut, boleh hubungi:

MIRA HAMZAH

019-2821775

FB: Mira Hamzah

Rujukan:

1. Dr.Joseph Mercolaย (Pakar Perubatan)

2. Web MD

VIVIX Shaklee

Keistimewaan Vivix Shaklee

Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Kebaikan Vivix Shaklee

  • Menggalakan penuaan yg sihat โ€“ awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakan kanser โ€“ merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung โ€“ melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi โ€“ melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok – angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan
Vivixโ„ข adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.ย Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidanย dan sel anti-penuaan semulajadi.
Telomere dalam Vivix Shaklee
Telomeres adalah “pelindung” yang berada dihujung kromosom kita. Telomeres mempunyai tugas sangat penting iaitu MELINDUNGI DNA DARI KEROSAKAN.ย 

ย 

Apabila kita lahir, Telomeres kita panjang.ย  TELOMERES INI TERDAPAT DALAM KROMOSOM BADAN KITA. Namun, telomere ini akan memendek dan semakin pendek dengan pertambahan usia.
Apabila TELOMERE semakin pendek, maka sel-sel tidak lagi boleh menjalankan fungsinya dengan sempurna sehinggal sel pun mati / musnah.ย 

Bila Sel mati, maka datanglah pelbagai masalah kesihatan sepertiย  diabetes, serangan jantung, kanser, penuaan sebelum usia, dan banyak lagi penyakit lain.ย 
Testimoni Vivix Shaklee
Vivix Shaklee telah terbukti berkesan dalam kajian klinikal dan Landmark Study yang dijalankan oleh pihak ketiga yang tiada kaitan dengan syarikat Shaklee.
Pengguna Vivix secara konsisten telah mencapai tahap positif keremajaan sehingga 40% berbanding mereka yang tidak mengambil Vivix.
Selain itu testimoni pengguna tempatan juga telah membuktikan bahawa Vivix sangat mudah serasi dengan mereka walau apa pun penyakit yang dihidapi. Alhamdulillah mari kita panjatkan.syukur pada Allah Sang Pencipta Kebaikan Alam.
KESUBURAN SUAMI ISTERI
ย 
RAWAT PENYAKIT KRONIK
ย 
RAWAT KANSER
ย 
POSTER Omega Guard
ย 
RAWAT KEBANYAKAN PENYAKIT TERMASUK LUKA PEMBEDAHAN
MILKBOOSTER
ย 
KESUBURAN SUAMI
ย 
RAWAT FIBROID
ย 
Promosi Vivix Shaklee
Bukan calang-calang pembukaan tahun baru 2017 ni. Dan bukan.calang-calang juga promosi yang dilakukan pihak Shaklee.
Sepanjang bulan JANUARI 2017, Promosi Vivix akan berlangsung seperti berikut:
Beli 2 unit
jimat 5% dari harga biasa,
Keahlian automatik
Cash-back bonus dari Shaklee pada bulan berikutnya.
Atau:
Beli 6 unit dengan PERCUMA 1 unit lagi.
Harga normal Vivix adalah RM 475.00 (tanpa GST). Namun jika belian dalam promosi akan dapat banyak penjimatan.
Bijak berjimat dengan borong banyak sekali Vivix ni. In shaa Allah..penggunaan berterusan boleh menyihatkan tubuh badan secara keseluruhan IN SHAA ALLAH.
Nak dapatkan Vivix?
Hubungi Pengedar Shaklee Anda
Mira Hamzah
(Shaklee Independent Distributor ID: 1211255)
Whatsapp terus ke:
019-2821775

Kanser Serviks – Jangan Pandang Ringan

Kanser serviks sebenarnya adalah kanser kedua yang sangat mengerikan para wanita selepas kanser payudara.

 

Walaubagaimana pun tak ramai yang cuba untuk tahu secara mendalam, bagaiamana kanser servik ini boleh menjejaskan kesihatan tubuh secara tidak langsung.

 

Sebenarnya, sel yang telah dijangkiti oleh virus kanser serviks, boleh menapak di bahagian dalam serviks dari 4 milimiter dalam hingga 7 milimeter keluasan dalam. Kemudian ia akan membahagi secara perlahan-lahan. Jadi kalau buat papsmear.. kadang2 result boleh jadi non-reactive sebab sel kanser tu belum berada di permukaan serviks.

 

Tapi AWASSS!!! Apabila sel-sel kanser telah ada dipermukaan serviks..sebenarnya sel kanser mungkin telah banyak di bahagian dalam serviks.

 

Sel kanser boleh membahagi dengan sangat cepat, sekiranya immunity tubuh rendah.

 

Jadi.. setiap wanita mesti:

 

1. Buat papsmear at least 2 tahun sekali.

2. Reconsider untuk HPV vaccination.

3. Kalau ada pendarahan selepas intercourse.. sila cepat2 rujuk pada guinea.

4. Sentiasa check and update kesihatan diri sendiri dan rujuk pada doktor sekiranya berlaku apa2 yang abnormal.

 

Peranan Vivix terhadap Kanser Serviks

หšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหšหš

VIVIX membantu memastikan sel-sel sihat.

VIVIX mempeebaiki sel tidak sihat, jadi secara tidak langsung, VIVIX membantu untuk mengurangkan sel-sel kanser merebak ke tempat lain

Sel kanser sangat cepat membahagi dan merebak, VIVIX boleh bantu dalam memperbaiki sel-sel kanser, kepada sel-sel sihat.

 

Contact Mira untuk dapatkan VIVIX

 

Mira Hamzah

019 282 1775