CARI SIDE INCOME?

Zaman sekarang ni memang macam wajib buat side income.

 

😊Rata2 bagi yang sedia kerja makan gaji atau yang berbisnes atau suri rumah.. memang buat income..

 

😍Alhamdulillah jugak bagi yang cipta peluang side income… macam SHAKLEE nih.

 

😍Mira suka sgt.. sbb sambil dok godek2 phone.. boleh buat bis.. alhamdulillah.

 

💗Nak jadi ahli Shaklee lagi bagus.. sebab Shaklee product sangat mementingkan:

SEMULAJADI. BERKESAN. MESRA ALAM.

 

🍎Barang2 shaklee semua nya pula dah jalani klinikal studies, non-gmo dari biji benih lagi, organic dan ada Landmark Study serta patented.

 

↗System rewarding Shaklee pun best.. sambik2 beli produk untuk kegunaan sendiri dan family. Kita akan dapat cashback. Cashback kita boleh simpan sebagai income kita.. atau beli semula produk shaklee untuk kegunaan seterusnya.. so mang jimat lah.

 

💚💚Apa yg penting bagi Mira bukan sahaja income..tapi Shaklee is natural, non-synthetic,non-synthetickualiti berkualiti dan berkesan.

 

💘Kalau dak.. takkan lah purata 10,000 orang yang daftar keahlian dalam tempoh seminggu.. sebab mereka percaya dengan produk Shaklee.

 

So ape nak tunggu lama2.. jom join group Mira.. untuk jadi ahli. Segala info produk, consultancy, cara makan, dan latihan online yg lain akan sentiasa diberikan.. best kan!

 

In shaa Allah kita semua boleh jana income.. walaupun ekonomi merudum.. tapi yang bagi rezeki tu kan Allah..dia kan MAHA KAYA..MAHA PEMBERI.

 

😀

jom! Whatsapp Mira terus..

WAHM SHAKLEE

019-2821775

 

#tsunamishaklee #amazing10 #fathonahamazing

Mira Hamzah

A WAHM, (work-at-home-mother) with 4 beautiful children. 9 years working experience. 7 years experience as a Safety and Health Officer at Sime Darby Plantation Sdn Bhd. Aim to be more taqwa to Allah. Take care all my amanah: my children and my health, my family. Related business: Shaklee online business, Shampoo Santan.

8 thoughts on “CARI SIDE INCOME?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge